Sporttárs a karodon - Futóóra a CASIO-tól

forrás: Prím Online, 2014. június 27. 08:28

Jó hír mind a hobbifutók, mind az elhivatott sportemberek számára: megérkeztek az első futóórák a CASIO-tól! A fitneszalkalmazásokkal is kompatibilis karórákat okostelefonoddal is könnyedén összekapcsolhatod.

A zeneimádók mostantól a karórájukkal is léptethetnek a futáshoz válogatott, ritmusos zenéik között. Így még a táskába rejtett telefonon is könnyedén válthatnak számot, anélkül, hogy egy pillanatra is veszítenének lendületükből. A fitneszőrültek számára jó hír, hogy egy pillantással nyomon követhetik az elégetett kalóriák mennyisége mellett a pulzus- és lépésszámlálót is. A CASIO futóórája, az STB-1000 folyamatosan méri és rögzíti a megtett távolságot, az eltelt időt és a köridőt, hogy legközelebb még jobb eredményeket érhessünk el.

 

Az egyébként munkamániás sportolóknak sem kell aggódniuk, hiszen a karóra azt is jelzi, ha hívás, esetleg üzenet vagy email érkezik. Így garantáltan nem maradunk le semmiről.

 

Egy extra funkció is helyet kapott a kütyüben, ami segít megtalálni elvesztett mobilunkat: a karóra egyik gombjának lenyomásával ugyanis csörögni kezd a párnák mögött vagy sporttáska mélyén eltűnt telefon, még akkor is, ha korábban lenémítottuk.Kétféle színben érkeznek az üzletekbe a strapabíró és vízálló STB-1000 futóórák; az elszántságot sugárzó fekete mellett energikus, narancssárga színben pompázó verziót is választhatunk.

 

Az STB-1000 karórák az AbvioR Runmeter, Walkmeter, és Cyclemeter, illetve Wahoo FitnessR fitneszalkalmazásokkal kompatibilisek, és iPhone okostelefonokkal kapcsolhatók össze Bluetooth-on keresztül.

 

A CASIO STB-1000 karórák teljes termékspecifikációját itt találod.
 

Kulcsszavak: Casio okos karóra óra

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59