Még három hétig lehet nevezni az LG enteriőr-tervező pályázatára

"Érezd az LG OLED-stílust"

forrás: Prím Online, 2014. június 28. 15:12

Az LG Electronics "Érezd az LG OLED-stílust" elnevezésű pályázatot hirdetett, amelyre július 15-ig még lehetőség van jelentkezni. Az LG májusban írta ki otthonbelső tervezési felhívását, amelyre az LG ívelt OLED TV által ihletett enteriőrrel lehet nevezni.

A szórakoztatóelektronikai termékek fontos funkciót töltenek be az otthoni kikapcsolódásban, ezen felül mindig szem előtt vannak, képesek befolyásolni a helyiség atmoszféráját. Az LG Electronics ezért tartja fontosnak, hogy az elektronikai termékek kiválasztásakor ne feledkezzünk meg arról, hogy ezek az eszközök szerves részét képezzék a berendezésnek, összhangban legyenek a körülöttük lévő bútorokkal, vagy akár a fallal és tapétával.

 

Az LG célja az "Érezd az LG OLED-stílust" enteriőr-tervező pályázattal, hogy az elektronikai termékekre is felhívják a lakberendezők, belsőépítészek, formatervezők figyelmét és ösztönözzék őket arra, hogy az elektronikai termékek ne csupán helyet kapjanak a kész enteriőrben, hanem meghatározó, akár központi szereplőivé válhassanak egy otthon berendezésének. A pályázatban az otthontervezés fő eleme az átlátszó, légies talpra helyezett, mindössze 4,3 mm vékony, ívelt OLED TV, amely végtelen kontraszttal és a legmélyebb fekete színnel kápráztatja el a nézőket, így méltán kaphat helyet az enteriőr központi terében.

 

 

A pályázat nívóját mutatja, hogy a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke, Ács Erzsébet vállalta el a zsűri elnöki posztját. A pályázat kapcsán Ács Erzsébet a következőket nyilatkozta — „A Lakberendezők Országos Szövetsége örömmel vállalta az LG „Érezd az OLED stílust” pályázatának szakmai támogatását. Az LG ívelt OLED TV különleges világa ihletet adhat az egész enteriőr hangulatához. A pályázók számára az íves formák hangsúlyozása, a teljes harmónia megteremtése igazi szakmai kihívást jelent. A pályaművek elbírálásánál ezek mellett figyelembe vesszük majd a térszervezés funkcionalitását, a színvilágot, és a pályázatok egyéni, konzisztens stílusát. A pályázat egy remek lehetőség arra, hogy a tervezők bebizonyítsák rátermettségüket a formák, színek és hangulatok egyedi értelmezésére, sokszínű kreativitásuk demonstrálására és, és hogy valódi elismerést szerezzenek munkájuknak."

 

A pályázatra eddig 21 pályamű érkezett, így még bárki nagy eséllyel indul a három nagy értékű díj valamelyikéért. A nyertes a legújabb és igen értékes LG ívelt OLED TV, egy 55EA970V modell tulajdonosa lesz, a második helyezett díja pedig egy LG G Pad 8.3 táblagép. A versenyben indított műveket a pályázat weboldalán lehet megtekinteni, amelyre a közönség is szavazhat. A közönségdíj egy 42”-es LG CINEMA Screen formatervezésű Smart 3D televízió, míg a szavazók között egy LG G Pad tablet és 2 db LG Pocket Photo hordozható fotónyomtató talál gazdára.

 

„Úgy gondolom, az "Érezd az LG OLED-stílus" pályázat az OLED TV ívelt formavilága miatt egy nem mindennapi kihívás még a profi tervezőknek sem. Örömmel fogadtuk az eddig leadott pályázatokat, hiszen már ezekben is teljesen úttörő és egyedi megoldásokat fedezhetünk fel. Még három hétig várjuk a további pályamunkákat, remélve, hogy a program végére megtaláljuk az „LG OLED stílust" — mondta el Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft. regionális szórakoztatóelektronikai marketing menedzsere, aki a pályázat szakértőkből álló zsűrijének is tagja.

 

Az LG által meghirdetett "Érezd az LG OLED-stílust" pályázatra még 2014. július 15-ig lehet jelentkezni, az eredményhirdetésre pedig a neves szakemberekből összeállított zsűri részvételével, július 17-én kerül sor. 

Kulcsszavak: LG pályázat design OLED

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újdonságokkal tér vissza a Schneider Electric „zöld” versenye

Ismét meghirdette „Sustainability Impact Awards” pályázatát a Schneider Electric, a tavalyi első kiíráshoz képest számos újdonsággal. A fenntarthatósági törekvések megvalósításában és támogatásában élen járó vállalkozások pályázatait 2023. november 17-ig várják a szervezők, a globális győzteseket pedig jövő tavasszal hirdetik ki.

2023. augusztus 24. 17:50

2023-ban immár 22. alkalommal indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

Augusztus 14-én immár 22. alkalommal indul útjára Magyarország legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázata. ’Az Év Honlapja’ izgalmas lehetőséget kínál mindazoknak, akik az elmúlt időszakban a legújabb honlapokat, applikációkat, digitális és technológiai megoldásokat hozták létre. Ha büszkén állsz egy újító szellemiségű honlap vagy applikáció mögött, akkor ez a lehetőség neked szól! Ne feledd augusztusban 20% Early Bird kedvezménnyel pályázhatsz!.

2023. augusztus 15. 09:38

Ezek Európa legjobb fenntarthatósági startupjai

Idén tavasszal az EIT InnoEnergy együttműködésben a Vestbee-vel elindította a Hello CleanTech kezdeményezést azzal a céllal, hogy támogassák a zöldebb, fenntarthatóbb és szén-dioxid-mentesebb jövőt szorgalmazó induló vállalkozásokat. A pályázók a megújuló üzemanyagoktól, a zöld hidrogéntől kezdve az élelmiszer-értéklánc dekarbonizálásán át a körforgásos gazdaságot támogató javaslatokig számos ötletes megoldást mutattak be, amelyek közül a kiválasztottak segítséget kapnak a vállalkozásuk felépítéséhez, a javaslatuk kidolgozásához, teszteléséhez, illetve a továbbfejlesztéshez szükséges infrastruktúra kialakításához.

2023. június 28. 12:49

Kihirdették a Vodafone Digitális Díj nyerteseit

A Vodafone Magyarország Alapítvány ötödik alkalommal adta át a legjobb digitális innovációknak járó elismerést, az összesen 15 millió forint értékű díjazással járó Vodafone Digitális Díjat. Az innovációs pályázatra idén 107 pályamunka érkezett, a zsűri három kategóriában – KKV Digitalizáció, Fintech, Fenntartható Energia – értékelte a pályázatokat. Ezen felül idén egy arra érdemes pályázó a Start It @K&H inkubációs programban fejlesztheti tovább megoldását, egy második különdíjast pedig a Vodafone Magyarország munkatársai választottak ki az indulók közül.

2023. június 14. 20:58

Újra megnyílt a Digitális Felzárkóztatási Alap!

Okostelefon, tablet, laptop – eszközök, amelyek ma már elengedhetetlenek a kapcsolattartáshoz, a tanuláshoz, vagy akár a munkakereséshez, a munkavégzéshez is. A szociálisan rászorulók azonban nehéz anyagi körülményeik miatt sok esetben nem rendelkeznek az élethelyzetüknek megfelelő informatikai eszközökkel, szoftverekkel. Ennek leküzdésében segít a Magyar Vöröskereszt és a Yettel által létrehozott Digitális Felzárkóztatási Alap, amelynek forrásaira 2023. június 30-ig lehet pályázni.

2023. június 14. 11:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38