Később kap új nyelveket a Google Now

Czipperer Dia, 2014. június 30. 13:36

Egy jelentés szerint a Google múlt héten bejelentette, hogy több nyelv támogatásával frissül a Now szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy első körben további hét nyelvet támogat a program. Azonban néhány tesztelési probléma miatt késni fog a frissítés.

Múlt héten jelent meg a hír, miszerint további nyelvekkel – összesen hét – bővül a Google Now támogatottsága. Ez azt jelenti, hogy ezeken a nyelveken is képes lesz érzékelni a különféle kifejezéseket és mondatokat. Jelenleg 52 nyelven érhető el a szolgáltatás, egyelőre a magyar nincs benne.

 

 

A Google szóvivője nyilatkozott a Google Now frissítésével kapcsolatban, melyből kiderül, hogy bár tervben volt, hogy további nyelvekkel bővül a támogatottsága, a végső tesztek során számos hibát találtak, így még várni kell a frissítésre.

 

A szóvivő úgy fogalmazott, hogy a végső tesztelési fázisban számos hibát találtak, melyeket szeretnének kijavítani mielőtt széles körben elérhetővé teszik. A frissítés várhatóan a nyár végén érkezik.

 

Forrás: Übergizmo.com; Kép: theverge.com

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a Microsoft MI-alapú virtuális asszisztense

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 15:52

Erre nem számítottunk – megtorpant az online kiskereskedelem

Az idei II. negyedévben mind értékben, mind a vásárlások számában visszaesett az online boltokban bankkártyával fizetett tranzakciók száma az év első három hónapjához képest. Ennek ellenére minden 5. bankkártyával itthon fizetett forintot webshopokban költünk el – derül ki a BiztosDöntés.hu összeállításából.

2023. szeptember 24. 13:20

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

MI-vel teszi hatékonyabbá és fenntarthatóbbá a cégek működését a Schneider Electric

Mesterséges intelligencia (MI) megoldással egészíti ki EcoStruxure Resource Advisor megoldását a Schneider Electric, a lépésnek köszönhetően a vállalati döntéshozók még gyorsabban férhetnek hozzá a cégük energiafelhasználási és fenntarthatósági adataihoz. Az új rendszer zártkörű béta tesztje szeptemberben indul és várhatóan az év végén, illetve 2024 elején lesz szélesebb körben is elérhető.

2023. szeptember 24. 10:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59