BlackBerry Blend – ahol a platformok találkoznak [Videó]

Farkas Norman, 2014. június 30. 17:11

Hamarosan megjelenik a BlackBerry Blend, mely a kanadaiak új, a PC, tablet és okostelefon platformok közötti átjárást biztosító megoldása. A Blend lehetővé teszi például, hogy a számítógépünkön írjunk és olvassunk SMS-eket, vagy csevegjünk a BBM-en.

A BlackBerry Blend egy kliensalapú megoldás, aminek működéséhez csak egy alkalmazásra van szükség, melyen keresztül hozzáférést tud biztosítani a számítógépünknek a BlackBerry készülékünk funkcióihoz. Az említett alkalmazás lehet egy külön erre a célra fejlesztett program, de sokkal kézenfekvőbb a böngészőhöz kötni a Blend működését, hiszen az a legtöbb gépen alapból megtalálható.

Ha összekapcsoltuk BlackBerrynket a gépünkkel, rögtön indulhat is a móka: lehetőségünk van SMS-eket írni és olvasni, csevegni a BlackBerry Messengerben, vagy amit csak szeretnénk. Mivel a Blend révén a mobilunk kvázi a számítógépünkbe költözött, akár VPN kapcsolat nélkül is megírhatjuk a céges e-maileket a normál klaviatúránkon, nem kell a telefonunk apró gombjain (legyenek akár hagyományosak, akár virtuálisak) pötyögnünk. A megoldás előnyei tehát egyértelműek.

 

Sajnos még nem tudni, hogy a BlackBerry Blend mikor lesz elérhető, azonban a kiszivárgott képernyőképek és az alábbi videó (kb. 2:00-tól van szó benne a Blendről) azt sugallják, hogy már nem kell túl sokáig várnunk rá.

 

 

[Forrás: BerryBlog]

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lezárult az OTT-ONE szerverberuházása

Lezárultak az OTT-ONE 1,1 milliárd forintból megvalósuló szerverberuházásának előkészítő munkálatai: a beszerzett szerverek 2019. december 1-től állnak majd üzembe. A teljes egészében saját forrásból finanszírozott szerverkapacitás amellett, hogy támogatja a vállalatot a meglévő ügyfelek magas szintű kiszolgálásában, új lehetőségeket is teremt a társaság számára: a mintegy 800 kiszolgáló egységből álló szerverkapacitás igénybevételére már meg is kötötték az első szolgáltatási szerződést. 

2019. november 19. 12:50

Sikeresen mutatkoztak be a magyar startupok az ázsiai fintech csúcstalálkozón

A Startup Campus és Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA)  együttműködésében három hazai startup mutatkozott be az Ázsia FinTech Roadshow ötnapos, intenzív üzletfejlesztési túrán a globális pénzügyi innováció élvonalának Szingapúr, Kuala Lumpur és Jakarta érintésével. A résztvevő Brokerchooser, Péntech és Scolvo egyaránt hosszútávú ázsiai együttműködések reményében tértek haza.

2019. november 19. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás