BlackBerry Blend – ahol a platformok találkoznak [Videó]

Farkas Norman, 2014. június 30. 17:11

Hamarosan megjelenik a BlackBerry Blend, mely a kanadaiak új, a PC, tablet és okostelefon platformok közötti átjárást biztosító megoldása. A Blend lehetővé teszi például, hogy a számítógépünkön írjunk és olvassunk SMS-eket, vagy csevegjünk a BBM-en.

A BlackBerry Blend egy kliensalapú megoldás, aminek működéséhez csak egy alkalmazásra van szükség, melyen keresztül hozzáférést tud biztosítani a számítógépünknek a BlackBerry készülékünk funkcióihoz. Az említett alkalmazás lehet egy külön erre a célra fejlesztett program, de sokkal kézenfekvőbb a böngészőhöz kötni a Blend működését, hiszen az a legtöbb gépen alapból megtalálható.

Ha összekapcsoltuk BlackBerrynket a gépünkkel, rögtön indulhat is a móka: lehetőségünk van SMS-eket írni és olvasni, csevegni a BlackBerry Messengerben, vagy amit csak szeretnénk. Mivel a Blend révén a mobilunk kvázi a számítógépünkbe költözött, akár VPN kapcsolat nélkül is megírhatjuk a céges e-maileket a normál klaviatúránkon, nem kell a telefonunk apró gombjain (legyenek akár hagyományosak, akár virtuálisak) pötyögnünk. A megoldás előnyei tehát egyértelműek.

 

Sajnos még nem tudni, hogy a BlackBerry Blend mikor lesz elérhető, azonban a kiszivárgott képernyőképek és az alábbi videó (kb. 2:00-tól van szó benne a Blendről) azt sugallják, hogy már nem kell túl sokáig várnunk rá.

 

 

[Forrás: BerryBlog]

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB környezetbarát szuperjachthoz szállít Azipod elektromos hajtást

A luxusjachtokat építő, holland Oceanco vállalattal kötött, az Azipod-technológia beépítését célzó projekthez kapcsolódó első szerződés megalapozza a két vállalat együttműködését a fenntartható elektromos hajtások piacán, amelynek forgalma 2025-re várhatóan meghaladja a 10 milliárd dollárt is. 

2021. január 25. 14:59

A Vodafone Csoport 20 millió eurót fektet a digitális készségek és oktatás fejlesztésébe világszerte

Az oktatás világnapja alkalmából a Vodafone Csoport bejelentette, hogy a Vodafone Alapítvány a következő 5 évben 20 millió euróval támogatja a helyi Alapítványok digitális készségeket fejlesztő és oktatási programjait. A támogatás így a hazai oktatás mellett az Albániában, Csehországban, Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Törökországban és az Egyesült Királyságban tanuló diákokat fogja segíteni. A befektetés 2025-re várhatóan 16 millió tanulót fog elérni.* 

2021. január 25. 13:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás