Videós céget vásárolt a Facebook

Czipperer Dia, 2014. július 4. 11:36

A Facebook felvásárolta LiveRailt, amely egy román startup vállalkozás. A videó hirdetési platformot fejlesztő cégért körülbelül 400-500 millió dollárt fizettek.

Bár még nem erősítették meg hivatalosan, ismét nem egy olcsó beruházás kötődik a Facebook nevéhez. A legfrissebb hírek szerint a LiveRail videóplatform startupot vásárolta fel, nagyságrendileg 4-500 millió dollárért, de egyelőre nem árulták el a pontos összeget, csak a felvásárlást jelentette be Brian Boland, a hirdetési részleg alelnöke a hivatalos blogon.

 

Ezzel a lépéssel a Facebook a videóhirdetési ágazatát szeretné fejleszteni, amelyben a videó hirdetésekre szakosodott vállalat lesz segítségére. Az automatikusan elinduló videótartalmak már néhány országban elérhetőek, de egyelőre még tesztelési fázisban tart a megoldás, amely azt mutatja, hogy ezen a területen lassabban haladnak a fejlesztések.

 

A másik cél, hogy a LiveRail partnereit is megszerezzék maguknak, hiszen olyan vállalatokkal állnak kapcsolatban, mint az ABC Family, A&E Networks vagy a Dailymotion.

 

Forrás: Venturebeat.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összeolvadnak az adesso magyarországi egységei

A nemzetközi képviselettel rendelkező IT-szolgáltató adesso Group megerősíti magyarországi pozícióját hazánkban működő leányvállalatainak összeolvasztásával. Az adesso orange Kft. és az adesso Hungary Software Kft. tevékenységeinek közös üzleti szervezetbe való egyesítésével a vállalat célja, hogy ügyfeleinek teljeskörű támogatást nyújtson az informatikai létesítmények SAP S/4HANA-ra és a felhőalapú technológiákra történő átállásában.

2023. március 31. 17:28

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08