Videós céget vásárolt a Facebook

Czipperer Dia, 2014. július 4. 11:36

A Facebook felvásárolta LiveRailt, amely egy román startup vállalkozás. A videó hirdetési platformot fejlesztő cégért körülbelül 400-500 millió dollárt fizettek.

Bár még nem erősítették meg hivatalosan, ismét nem egy olcsó beruházás kötődik a Facebook nevéhez. A legfrissebb hírek szerint a LiveRail videóplatform startupot vásárolta fel, nagyságrendileg 4-500 millió dollárért, de egyelőre nem árulták el a pontos összeget, csak a felvásárlást jelentette be Brian Boland, a hirdetési részleg alelnöke a hivatalos blogon.

 

Ezzel a lépéssel a Facebook a videóhirdetési ágazatát szeretné fejleszteni, amelyben a videó hirdetésekre szakosodott vállalat lesz segítségére. Az automatikusan elinduló videótartalmak már néhány országban elérhetőek, de egyelőre még tesztelési fázisban tart a megoldás, amely azt mutatja, hogy ezen a területen lassabban haladnak a fejlesztések.

 

A másik cél, hogy a LiveRail partnereit is megszerezzék maguknak, hiszen olyan vállalatokkal állnak kapcsolatban, mint az ABC Family, A&E Networks vagy a Dailymotion.

 

Forrás: Venturebeat.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Családbarát vállalatként ismerték el a Microsoft Magyarországot

A munka és a családi élet összeegyeztetésének jó gyakorlatait díjazó elismerést a Microsoft Magyarország is kiérdemelte azzal, hogy munkatársainak a lehető legrugalmasabb munkavégzés lehetőségét biztosítja és minden munkatársának lehetővé teszi, hogy maximális mértékben kivegye a részét a családi életből. Több mint száz jelentkező közül 39 cég nyerte el idén Családbarát Vállalat címet.

2020. november 25. 16:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás