Biztosítás a fesztiválszezonra

forrás: Prím Online, 2014. július 8. 15:17

Elkezdődött a nyári fesztiválszezon. A Magyarországon évente lebonyolított több ezer rendezvényen és fesztiválon nem csak az alkoholfogyasztás növelheti a balesetek előfordulásának esélyét, de a tömeg, a meleg és a kialvatlanság is jelentős kockázati tényező lehet. Az Európai Utazási Biztosító (EUB) most egy új típusú, a nyári fesztiválokra kifejlesztett terméket kínál a szórakozni indulók részére.

Az EUB Safe&Fun Hungary névre keresztelt „fesztiválbiztosítása”, mely többek között a Zamárdiban megrendezendő MasterCard Balaton Soundra is elérhető már, egészségügyi segítségnyújtási, balesetbiztosítási, jogvédelmi és felelősségbiztosítási védelmet nyújt. Ráadásul a biztosító a belépőjegy árának visszatérítését is vállalja, ha a látogató valamilyen váratlan esemény miatt nem tud részt venni a rendezvényen.

 

 

De nagy segítség lehet az EUB biztosítása abban az esetben is, ha komolyabb egészségügyi problémák adódnak, gond van a csomagokkal, vagy bármilyen más bajba kerül a fesztiválozó. A biztosítási csomag megvásárolható a belépőjeggyel együtt, de akár utólag is, a korábban már megváltott jegyek mellé.

 

Kép: fesztival.mandiner.hu

Kulcsszavak: fesztivál biztosítás

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38