Játék az LG G3 QuickCircle tokjához

forrás: Prím Online, 2014. július 26. 15:11

Az LG G3-tulajdonosok a QuickCircle tok előnyeit már utazás közben is élvezhetik a Puppy Pop elnevezésű ingyenes játéknak köszönhetően. Emellett persze megnézhetik az időt, hívásokat kezdeményezhetnek és fényképezhetnek is a tok kinyitása nélkül.

A Puppy Pop egy „párosíts össze hármat” típusú puzzle játék, amelyet az LG kifejezetten a G3 okostelefon QuickCircle tokjának ablakán keresztüli használatra fejlesztett ki. A játékban vonalat kell húzni három vagy több azonos kutyuson keresztül a pontgyűjtéshez, és eközben minél többet el kell távolítani a képernyőről a rendelkezésre álló időn belül. A pontszámokat a játékos megoszthatja kedvenc közösségi oldalán.

 

A QuickCircle tokban rejlő lehetőségeket szórakoztatóan és kreatívan bemutató Puppy Pop egyben az LG azon törekvését is kifejezi, hogy olyan mobiltartalmakat fejlesszen, amelyek minél jobban kiemelik termékei funkcióit. A Puppy Pop jól mutatja a developer.lge.com weboldalról letölthető LG QCircle szoftverfejlesztő csomag (SDK) sokoldalúságát és rugalmasságát. A fejlesztők a QCircle SDK használatával olyan új alkalmazásokat és funkciókat készíthetnek a QuickCircle tokhoz, amelyek annak kerek ablakán keresztül használhatók, a tok felnyitása nélkül.

 

A Puppy Pop ingyenesen letölthető a Google Play Store-ból (play.google.com) és az LG SmartWorldről július 23-ától.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39