The Mobile Bay: a mobilról torrentezőkre is gondolt a The Pirate Bay

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 1. 10:23

A mobileszközök korában sokan már a telefonjukról, táblagépükről is torrenteznének, így bizonyára örülni fognak a hírnek, hogy a The Pirate Bay elindította oldalának mobilra optimalizált változatát, a The Mobile Bayt.

A Torrent Freak beszámolója szerint az oldalt úgy tervezték – írja a HVG.hu –, hogy egyszerűbb legyen a használata a telefonokon, táblagépeken, azaz jobban látható, könnyebben elérhető gombok legyenek rajta, egyszerűbb legyen a keresés, a böngészés. Az oldalon a legutóbbi torrentek, sőt a top 100 torrent is látható, és a felhasználók különféle szűrőfeltételeket is beállíthatnak.

 Mindeközben ugyanaz a tartalom érhető el rajta, mint az „asztali” változaton. Akár ez utóbbi, a mobil Pirate Bay is tele van hirdetésekkel, amelyek új weboldalakat nyitnak, vagy például közvetlenül az App Store-ba irányítanak.

A felhasználók a mobileszközökön már automatikusan az új doménre irányítódnak, amely mellett persze választhatják a régi felületet is. Igaz, a The Pirate Bay csapata nem lát olyan okot, ami miatt bárki is ezt tenné.


HVG.hu / fotó: klgadgetguy.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

így adóznak a kriptovaluták Európában és a FÁK országaiban

A kriptovaluták iránti fokozódó érdeklődés nyomán a Binance egy új, Binance Tax Watch elnevezésű blogsorozatban foglalja össze a digitális pénzügyi eszközök adózásával kapcsolatos tudnivalókat. Ennek első része az Európában és a Független Államok Szövetségében 2023 első negyedévében foganatosított adózási szabályokat mutatja be. A Binance szerint a jogkövető adózás révén az egész Web3 iparág megítélése javulhat, ami a szektor további bővülését eredményezheti.

2023. június 3. 14:05

A digitalizáció a magyar gazdaság kitörési pontja

A digitális gazdaság már ma is a teljes GDP legalább 25 százalékát adja, a fejlett technológiák – úgy mint az 5G, a mesterséges intelligencia, vagy a Big Data – használata pedig a gazdaságok legfontosabb kitörési pontjává vált. 

2023. június 3. 11:36

Együtt alkot különleges digitális világot az Emirates és az AWS

Az Emirates légitársaság az Amazon Web Services-zel (AWS) együtt indul el egy jövőbemutató, magával ragadó digitális utazásra, hogy az iparágban elsők között teljesen átalakítsa a munkavállalói élményt. 

2023. június 3. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39