Játékhoz optimalizált Swift PG278Q monitor az Asustól

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 5. 12:12

A ROG Swift PG278Q Gaming Monitor a világ első és egyetlen WQHD G-SYNC képernyője. 27 hüvelykes, 109 ppi felbontású, 2560 x 1440 pixeles WQHD kijelzője 144 hertzes képfrissítési sebességre képes és rendkívül gyors, 1 ezredmásodperces válaszidővel rendelkezik.

 

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) ma bejelentette a játékhoz optimalizált Swift PG278Q monitor magyarországi megjelenését. Ez egy 27 hüvelykes WQHD képernyő, amely 144 hertzes képfrissítési sebességgel és 1 ezredmásodperces válaszidővel megfelelő választ ad a mai gyors játékok kihívásaira. A jobb használati élményt kínáló játékosközpontú funkciókkal rendelkező eszközben az NVIDIA G-SYNC technológia gondoskodik a sima és akadozásmentes vizuális élményről, amit csak tovább javít a különleges, ergonomikus formaterv.

 

A világ első és egyetlen gyors játékhoz tervezett WQHD G-SYNC monitora

 

A kifejezetten a játékosok számára tervezett ROG Swift PG278Q 27 hüvelykes, 2560 x 1440 pixeles WQHD paneljének pixelsűrűsége 109 ppi (pixel/hüvelyk). A WQHD panel a 720p-hez képest négyszeres (4x) felbontással biztosítja az élesebb képeket, és nyújt 77%-kal nagyobb képernyőterületet, mint a hasonló méretű 1080p kijelzők.

 

 

A PG278Q ideális eszköz a mai gyors játékokhoz. 144 hertzes képfrissítési sebességének és villámgyors, 1 ms válaszidejének köszönhetően akadozásmentes, folyamatos vizuális élményt kínál. Az eszköz tulajdonosa szabadon kiválaszthatja, milyen képfrissítési sebességet szeretne: az exkluzív Turbo gomb egyetlen érintésével válthat a 60, 120 vagy 144 hertzes képernyőmód között.

 

A PG278Q beépített NVIDIA G-SYNC technológiája gondoskodik az elképzelhető legsimább, leggyorsabb és leglélegzetelállítóbb vizuális játékmegjelenítésről. A G-SYNC szinkronizálja a képernyő képfrissítési sebességét az NVIDIA GeForce GTX meghajtású PC grafikus feldolgozóegységével (GPU-jával), kiküszöbölve ezzel a képek töredezését és minimálisra csökkentve az akadozást és a bemeneti csúszást.

 

Játékfunkciók és fejlett csatlakozási lehetőségek

 

A játékhoz optimalizált ROG Swift PG278Q monitoron megtalálható az ASUS exkluzív GamePlus gyorsbillentyűje, amely egy célkeresztet jelenít meg a képernyőn, valamint egy időmérő funkció is került bele. Az előbbi funkciónál négy különféle célkeresztből lehet kiválasztani a játékkörnyezethez legjobban illeszkedőt, az utóbbinál pedig egy képernyőn megjelenő óra segít a manifesztálódási és felépülési idők követésében. Intuitív ötirányú navigációs joystickjével gyorsan és könnyedén elérhetők a képernyőmenük, így a felhasználók egyetlen ujjmozdulattal változtathatnak a megjelenítésen. A PG278Q-t a maratoni játékmenetekre tervezték. Ügyes levegőkivezető rendszere segít a hőleadásban, így még többórás használat után is hűvös marad.

 

A ROG Swift PG278Q-ban két DisplayPort 1.2 csatlakozó található a natív WQHD kimenethez és két USB 3.0 a magas adatátviteli sebességű perifériákhoz.

 

 

ROG-ihletésű, ergonomikus kialakítás

 

A ROG Swift PG278Q merész, precíz vonalvezetése nem csak esztétikus, de tartósságot és megbízhatóságot is sugároz. Tekervényes és titokzatos mintázatú állványát még érdekesebbé teszi a különleges LED Light-in-Motion megvilágítás.

 

A PG278Q vékony profilja és szuperkeskeny, mindössze 6 mm-es pereme ideális választássá teszi a szinte átmenet nélküli többképernyős rendszerekhez. Ergonomikus kialakítású, dönthető, forgatható, elfordítható és állítható magasságú állványa nem csak kényelmes, de biztosan megtalálható vele az ideális pozíció a hosszú játékmenetekhez is. A monitor hátoldalán található kábelrendezővel könnyű rendet tartani, nem fonják be a környezetet a tekergőző kábelek.

 

 

Ár és elérhetőség

 

A ROG Swift PG278Q Ultimate Gaming Monitor a mai naptól kapható Magyarországon 239 900 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

 

Kulcsszavak: monitor játék Asus

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás