KKV-AKADÉMIA: a reklámadótól a tartalommarketingig

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 13. 13:18

Szeptembertől ismét indul a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat hét új, a kis- és középvállalati döntéshozókat érintő témával. A témák ismételten, mint az eddig években, azonnal használható, gyakorlati tudást adnak a kkv-vezetőknek mindennapi üzletvitelükhöz. Az előadók maguk is gyakorló vállalkozók, az adott témák legjobb, legtapasztaltabb szakemberei, akik a legújabb trendekről, jogszabályokról adnak át sehol le nem írt tudásokat.

A legjobb iskola az élet. A KKV-AKADÉMIA az üzleti élet folyamatos változásairól ad olyan, sehol meg nem szerezhető tudást, melyekre csak tapasztalatok árán lehetne szert tenni. Aki képes a drága idejéből áldozni arra, hogy mások tudásából, tapasztalataiból, ötleteiből merítsen, az hatalmas versenyelőnyre tehet szert. Akár már másnap beépítheti üzletmenetébe a friss ismereteket, praktikákat, tanácsokat.

 

Majd 30 KKV-AKADÉMIA rendezvényen, mintegy 2500 vállalkozásvezető tanult a cégélet különböző területéről, s „más kárán tanulta meg” a legjobb módszereket, megoldásokat, újdonságokat, praktikákat.

 

Idén szeptemberben az első akadémia közkívánatra ismételten foglalkozik a korlátlan ügyvezetői felelősség veszélyének témakörével. Emellett részletesen ismerteti a reklámadó nem csak a médiát, hanem minden vállalkozást érintő adminisztrációs és adózási kötelezettségét. Mert sokan nem tudják, hogy még az önreklámot is adóztatják.  

 

Nagyon sokan szeretnének biztos piacot maguk mögött, s erre a legjobb megoldás egyike egy beszállítói pozíció megszerzése valamely nagyvállalatnál, amely egyébként külpiacra lépést is jelent. A beszállítói lét megszerzésének legfontosabb feltételeiről lesz szó a szeptemberi második KKV-AKADÉMIÁN. Az ügyfél-kezelés, az értékesítés a legfontosabb egy cég életében. A legkorszerűbb eladási módszerek, az ügyfél-kezelés legfinomabb részletei derülnek ki még szeptemberben.

 

A következő akadémiai rendezvényt a cég biztonságának kérdésköréből állították össze. Fő a biztonság a cégélet minden területén. Mennyibe kerül ez nekünk, ha figyelünk rá, s mennyibe, ha nem. Sokan szeretnék egyben megismerni az okoseszközök körébe tartozó dolgokat, s azt is, mire használhatók az üzleti életben.

 

A szakemberek a legújabb technológiák használatának megismertetésével óriási lehetőségeket adnak  vállalkozásvezetőinknek, hogy elsőként vezethessék be az üzletükbe a legmodernebb  megoldásokat. A bizalmi vagyonkezelés intézményét már márciustól bevezette az új PTK, ám az intézményrendszer csak év vége körül áll fel, s tudhatjuk meg, hogyan, miként helyezhetjük biztonságba a cégvagyonunkat. Végül, de nem utolsósorban az utolsó akadémiai rendezvényen a tartalommarketingről, mint a manapság legjobban működő marketingkommunikációról lesz szó. 

 

Témák:

 

1.      A korlátlan felelősség és a reklámadó kivédése (szeptember 4. csütörtök)

2.      Beszállítónak lenni jó! A biztos pozíció feltételei (szeptember 11. csütörtök)

3.      Ügyfélkezelés, a legfontosabb marketingeszköz (szeptember 24. szerda)

4.      Fő a biztonság! A biztonság megteremtésének ára az üzlet minden területén (október 21. kedd)

5.      Okos eszközök üzleti célú használata. A jövő okos és virtuális üzletvitele. (november 11. kedd)

6.      Bizalmi vagyonkezelés. Már működnek az intézmények a cégvagyon biztonságba helyezése érdekében (december 4. csütörtök)

7.      Tartalommarketing. A jó webes tartalom titka (december 16. kedd)

 

Regisztrálás mind a hét rendezvényre számos kedvezménnyel

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Magyar cégek férhetnek hozzá Európa legnagyobb innovációs hálózatához

A magyar innovációs ökoszisztéma megerősítését zászlójára tűző Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) partnerséget kötött az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Health hálózattal, amelynek célja az európai polgárok egészségesebb jövőjének előmozdítása az egészségügyi innováció támogatásán keresztül. Az együttműködés fontos mérföldkövet jelent az egészségügyi innovációval foglalkozó magyar vállalkozások számára, hiszen az EIT Health InnoStars kiterjedt hálózatához való hozzáférés kaput nyit számukra az európai partnerekhez és rajtuk keresztül az európai és nemzetközi piacokhoz.

2024. április 9. 13:20

Közel háromezren vettek részt a PlayIT-n

Nagysikerű rendezvénynek, a PlayIT-nak adott otthont a Széchenyi István Egyetem: az országos gamerexpóra közel háromezren látogattak ki. Az esemény minden korosztályt megmozgatott és az egész család számára szórakozást kínált, a campus több helyszínén várták a gaming és az e-sport iránt érdeklődőket.

2024. március 31. 14:29

Eldőlt, hogy kik képviselik Magyarországot a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Két magyar csapat jutott tovább a Szíriában megrendezésre kerülő Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpiára (IIOT). A világverseny nemzeti előválogatójaként szolgáló Kódkupát március 10-én rendezte meg a Neumann Társaság az Algo Pro Club és a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium együttműködésével. A hiánypótló csapatverseny nagy hangsúlyt helyez a csapattagok közötti kooperációra, ami a vállalati munkakultúrára is felkészíti a fiatalokat.

2024. március 20. 16:03

MI festőrobot szórakoztatta a nézőket a Magyar Ifjúsági Robot Kupán

Az előző évek közkedvelt versenyszámaival, így többek közt a robotszínházzal, robotfocival és a menekítő robotok mérkőzésével zajlott le a 17. Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) Nyíregyházán. A versenyt a Neumann Társaság megyei szervezete, a Nyíregyházi Egyetem és a Magyar Robot Kupa Alapítvány szervezésében, a Neumann Társaság kiemelt szakmai támogatásával bonyolították le.

2024. március 12. 19:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09