A Paramount Channel új partnere az Antenna Hungária

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 15. 09:03

Október elsejétől digitális földfelszíni terjesztésen keresztül is elérhetővé válik a Paramount Channel. Ezzel a bővüléssel országszerte újabb háztartásokban lesz nézhető a Viacom portfólió legfiatalabb tagja, amely idén februárban indult el hazánkban.

 

Magyarországi indulása után kevesebb mint kilenc hónappal újabb szolgáltató vette fel kínálatába a filmcsatornát. Az Antenna Hungáriával kötött megállapodással újabb mérföldkőhöz ért a lefedettségének bővítésére kiemelt hangsúlyt fektető Paramount Channel. Október elsejétől bekerül a MinDig TV Extra kínálatába, ezzel is növelve azon hazai háztartások számát, ahol a Paramount stúdió olyan remekei kerülnek majd műsorba, mint a Collateral - A halál záloga, a Csokoládé, a Félelem és reszketés Las Vegasban, az Oscar-díjas Árvák hercege és Az időjós.

 

Bartosz Witak, a csatornát üzemeltető VIMN Kelet-Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója szerint ez az együttműködés is jelzi, hogy Magyarországon a túltelített piac ellenére még lehet sikerrel indítani újabb csatornákat és van igény az értékes tartalmakat biztosító tévékre. 

 

Ennek az új bővülésnek köszönhetően a Paramount Channel idehaza már szinte minden nagyobb és közepes szolgáltatónál jelen van. Jelenleg a DIGI, a Magyar Telekom, az Inviteln a PR-TELECOM és a Tarr Kft. kínálatában található meg a csatorna. A Viacom ugyanakkor nem csupán nálunk fektet energiát a terjeszkedésbe. A napokban Romániában is jelentős bővítést hajtottak végre. Keleti szomszédunkban már közel három millió háztartásban nézhető a Paramount Channel, miután sikerült megállapodniuk az ottani legnagyobb kábelszolgáltatóval, az RCS & RDS-szel, amely a jövőben analóg és digitális kábel, illetve DTH platformokon egyaránt továbbítja a csatorna programját.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38