Alsóbb kategóriás LG készülékeken is landol a G3 kezelőfelülete

Farkas Norman, 2014. augusztus 22. 11:10

A kisebbik dél-koreai gyártó bejelentette, hogy a G3 csúcsmodell Red Dot díjas, számos kényelmi funkciót és beállítási lehetőséget kínáló kezelőfelületével hamarosan az olcsóbb LG tabletek és okostelefonok fedélzetén is találkozhatunk.

 

Az LG hivatalos közleményében jelentette be, hogy még ebben az évben elérhetővé teszi belépőszintű és középkategóriás oksotelefonjai és táblagépei számára az új androidos kezelőfelületét, mely a G3 zászlóshajón debütált.

 

A dél-koreai gyártó döntésének sokan örülhetnek, hiszen ugyanazt a kényelmi funkciókban gazdag, praktikus beállítási lehetőségek egész sorát felvonultató UX felületet használhatják akár jóval olcsóbb LG készülékükön, mint amit a felsőkategóriás G3 tulajdonosai.

 

A felület olyan kellemes dolgokat tartogat a felhasználók számára, mint az egyszerűsített Easy Home kezdőképernyő, a biztonságos, mégis könnyen használható Knock Code képernyőzár, vagy a saját igényeinknek megfelelően átrendezhető virtuális vezérlőgombok, melyek mögé még tetszés szerint hátteret is biggyeszthetünk.

 

 

Az LG látványos és emellett maximális mértékben testreszabható UX felülete nemcsak a G3 felhasználókat, hanem a Red Dot Communication Design Award zsűrijét is meggyőzte, ugyanis elnyerte a „Best of the Best” díját. Ennek fényében pedig nem is olyan meglepő, hogy a vállalat szeretné mielőbb a lehető legtöbb terméke számára elérhetővé tenni a „remekművét”.

 

[Forrás: Übergizmo]

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32