Új kommunikációs vezető a Canon Hungáriánál

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 22. 16:32

Kováts Botond a Canon Hungária Kft. új vállalati és marketingkommunikációért felelős vezetője. A sokéves tapasztalattal rendelkező szakember legfőbb célkitűzésének azt tekinti, hogy megmutassa a vásárlóknak azokat a gyakran meglepetést okozó, felhasználói előnyöket és káprázatos technikai újdonságokat, amelyeket a Canon termékei kínálnak.

 

Kováts Botond a Canon Europe hazai leányvállalata, a Canon Hungária Kft. új vállalati és marketingkommunikációért felelős vezetője. A szakember szerint bőven van mit még erőteljesebben megmutatni a Canon innovációiból.

 

Az új vezető marketing és kommunikációs szakterületen szerzett sokéves tapasztalattal rendelkezik. A Canon Hungáriához a Morpho Communicationtől került, ahol stratégiai és PR projektekben vett részt. Ezt megelőzően kilenc éven át nemzetközi reklámügynökségeknél dolgozott, majd pedig hét évig vezette a Samsung kommunikációs és marketing tevékenységét Magyarországon.

 

Kováts Botond kinevezéséről elmondta: „Azt szeretném elérni, hogy a fogyasztók körében közel olyan magas legyen a Canon márka iránti kötődés, mint amilyet házon belül a kollégáim részéről megtapasztaltam. Úgy gondolom, rengeteg pozitív meglepetés és lehetőség van ebben a vállalatban és termékeiben, amit a vásárlóink és partnereink egyaránt örömmel fogadnak majd.”

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Phison eladja vegyesvállalati részesedését a Kingston Technology-nak

A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy a Phison eladja a Kingston Technology Corporationnel létrehozott vegyesvállalatában, a Kingston Solutions, Inc.-ben (KSI) birtokolt részvényeit a Kingstonnak. A tranzakció eredményeként a Kingston lesz a KSI többségi részvényese. A Phison a jövőben továbbra is technológiával és kutatás-fejlesztéssel foglalkozik majd, és a Kingston technológiai partnere marad.

2020. július 14. 12:11

A Siemens megvásárolta az UltraSoC-ot

A Siemens megállapodást írt alá az egyesült királyságbeli cambridge-i székhelyű UltraSoC Technologies Ltd. megvásárlásáról, mely műszerezési és analitikai megoldások szolgáltatójaként az egylapkás rendszerek (SoC) alaphardverének részévé tette az intelligens megfigyelést, a kiberbiztonságot, és az üzembiztonsági képességeket. 

2020. július 13. 15:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás