Új kommunikációs vezető a Canon Hungáriánál

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 22. 16:32

Kováts Botond a Canon Hungária Kft. új vállalati és marketingkommunikációért felelős vezetője. A sokéves tapasztalattal rendelkező szakember legfőbb célkitűzésének azt tekinti, hogy megmutassa a vásárlóknak azokat a gyakran meglepetést okozó, felhasználói előnyöket és káprázatos technikai újdonságokat, amelyeket a Canon termékei kínálnak.

 

Kováts Botond a Canon Europe hazai leányvállalata, a Canon Hungária Kft. új vállalati és marketingkommunikációért felelős vezetője. A szakember szerint bőven van mit még erőteljesebben megmutatni a Canon innovációiból.

 

Az új vezető marketing és kommunikációs szakterületen szerzett sokéves tapasztalattal rendelkezik. A Canon Hungáriához a Morpho Communicationtől került, ahol stratégiai és PR projektekben vett részt. Ezt megelőzően kilenc éven át nemzetközi reklámügynökségeknél dolgozott, majd pedig hét évig vezette a Samsung kommunikációs és marketing tevékenységét Magyarországon.

 

Kováts Botond kinevezéséről elmondta: „Azt szeretném elérni, hogy a fogyasztók körében közel olyan magas legyen a Canon márka iránti kötődés, mint amilyet házon belül a kollégáim részéről megtapasztaltam. Úgy gondolom, rengeteg pozitív meglepetés és lehetőség van ebben a vállalatban és termékeiben, amit a vásárlóink és partnereink egyaránt örömmel fogadnak majd.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38