Az Android felhasználók átlagosan 95 appot telepítenek telefonjukra

Czipperer Dia, 2014. augusztus 26. 17:13

A Yahoo Aviate legfrissebb adatai szerint az Android felhasználók szeretik az alkalmazásokat a telefonjukon. Közel száz appot telepítenek átlagosan a készülékükre.

A Yahoo idén januárban vásárolta fel az Android indító programot, az Aviate-t.  A vállalat így számos fontos információ birtokába került, többek között a legfontosabb tevékenységekről, telepített alkalmazásokról is adatokkal tud szolgálni.

 

A legfrissebb Yahoo Aviate adatok arról tanúskodnak, hogy az emberek sok alkalmazást töltenek le és próbálnak ki, legalábbis, ami az Android platformot illeti. Mindez annak is köszönhető, hogy az appok nagy része ingyenes, vagy olcsón elérhető. Ezt az is alátámasztja, hogy átlagosan 95 alkalmazást töltenek le a userek, ám ennek töredékét, körülbelül 35 appot használnak rendszeresen.

 

Az is nyilvánvaló, hogy bizonyos applikációkat csak a nap egy bizonyos részében használják a felhasználók. Például a Google Mapset gyakrabban böngészik a nap végén, mikor próbálnak valamilyen helyre eljutni, míg az ébresztőóra alkalmazásra egyértelműen a reggeli, illetve az esti használat jellemző.

 

 

Bár a Yahoo nem hozta nyilvánosságra, hányan telepítették telefonjukra az Aviate programot, a Google Play adatai szerint 1 és 5 millió között mozog a letöltések száma.

 

Forrás: TheNextWeb.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új Snatch zsarolóvírus terjed

A Sophos legújabb riportja az előszőr 2018 decemberében észlelt Snatch zsarolóvírus új támadó módszereit részletezi. Ezek közé tartozik az is, hogy támadás közben csökkentett módban indítja újra a PC-ket, amivel megkerüli a zsarolóvírus tevékenységet észlelő védelmi eszközöket és titkosítja a fájlokat.

2019. december 12. 18:44

Biztonságos Internet Nap 2020

Napjainkban nem csak a gyerekeknek jelent kihívást a biztonságos internethasználat. Egyre komolyabb feladat jut a szülőknek és a pedagógusoknak, azaz a családnak és az iskolának. 

2019. december 12. 16:51

December 13-tól elérhető a Galaxy Fold a Telenornál

December 13-tól elérhető a Telenornál a Samsung új csúcskategóriás készüléke, a kétképernyős Galaxy Fold, amely egyedi technológiájával innovációt és újgenerációs felhasználói élményt hoz a mobilpiacra.

2019. december 12. 15:40

Sikeres zárás a Delta-Est Media tranzakcióban

Sikeres zárás történt a Delta Csoport és az Est Media július 30-án bejelentett tranzakciójában, amellyel a tőzsdei társaság tulajdonába kerül a közel 16 milliárd forintos árbevételű Delta Systems Kft. informatikai vállalat, a Delta Csoport holdingcége pedig a tőzsdei vállalat több mint 30 százalékos tulajdonosává válik. A tőzsdei vállalat új, stabil tulajdonosi háttérrel és fundamentumokkal, valamint megerősödött menedzsmenttel folytathatja növekedési stratégiájának megvalósítását.

2019. december 12. 15:23

Rekord stream nézőszámmal zárt a SEA Games 2019

A Razer a 2019-es Southeast Asian Games (SEA Games 2019; 2019-es délkelet-ázsiai játékok) keretében megtartott hat, rendkívül sikeres esport-bajnokság lezárultát ünnepli. Az esportokat hivatalos sportágként szerepeltető, első nagyobb sportesemény záróünnepélye az esport-ipar új korszakának hajnalát jelzi.

2019. december 12. 14:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás