A SaxoMobileTrader Európa legjobb befektetői mobilalkalmazása

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 27. 13:09

A Saxo Bank SaxoMobileTrader nevű kereskedési rendszerét találta a legjobbnak amobileszközökre kifejlesztett, magánbefektetőknek szánt alkalmazások közül a Global Banking and Finance Review magazin, mely minden évben díjazza a nemzetközi pénzügyi szakma előremutató kezdeményezéseit. A SaxoTrader online kereskedési rendszerben az ügyletek egyötödét már a SaxoMobileTrader mobilalkalmazáson keresztül kötik. 

A SaxoMobile Trader lett a legjobb befektetői applikáció idén. Ez nem csak a Saxo Bank számára mérföldkő, hanem az ágazatnak is jelentős, hiszen egyre többen kötik ügyleteiket mobilalkalmazáson keresztül, és a várakozások szerint ezek száma a jövőben emelkedni fog.

 

„A befektetések világa egyre inkább demokratizálódik, a befektetési döntéseket támogató információkhoz egyre könnyebb hozzáférni, miközben a befektetők egyre tudatosabbak, és aktuális befektetéseik kapcsán kifejezetten igénylik a folyamatos, testre szabott tájékoztatást. Nem meglepő tehát a robbanásszerű fejlődés, amely a kifejezetten magánbefektetők számára kifejlesztett megoldások terén tapasztalható” – mondta Alan Plaugmann, a Saxo Bank termékekért és kereskedési platformokért felelős vezetője. – „A Saxo Bank SaxoTrader nevű kereskedési rendszerében, például, az összes ügylet mintegy 20 százalékát a mobilalkalmazás használatával kötik. A tapasztalatok alapján mind a végfelhasználókat célzó SaxoTrader kiskereskedelmi rendszerben, mind a Tradingfloor.com közösségi kereskedési oldalon, illetve a Saxo Bank együttműködő partnereinek rendszereiben ez az arány további gyors növekedés előtt áll.”

 

 

A SaxoMobileTrader a Global Banking and Finance Review legjobb mobilalkalmazásnak járó díját azzal érdemelte ki, hogy a befektetők számára egyetlen számláról több mint 30 ezer befektetési lehetőséget tesz elérhetővé, miközben a rendszer folyamatosan tájékoztatja felhasználóit a pénzpiacokat mozgató hírekről, interaktív grafikonokkal, élő árfolyamokkal. A mobilalkalmazás egyszerűen kezelhető felületet kínál, amelyen a kereskedés az asztali számítógépen vagy laptopon megszokott sebességgel folytatható. A díj odaítélésében fontos szempont volt az is, hogy online, közösségi és mobil rendszerével a Saxo Bank hatékony befektetési környezetet alakított ki, amelyet felhasználók ötletei és javaslatai alapján is rendszeresen fejleszt.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Skanska egy dedikált alkalmazáson keresztül mutatja be új irodaprojektjét

A Skanska új digitális platformot indított, mely bemutatja a budapesti H2Offices irodakomplexumot. Az új alkalmazás növeli a felhasználói élményt és innovatív módon mutatja be az irodatereket. A platform fejlesztésén keresztül a Skanska újabb lépést tesz az ingatlanpiac digitalizációjáért.

2021. március 2. 13:31

Fuss, túrázz, evezz és bringázz a GeoGO több mint 600 virtuális útvonalán

A jelenlegi járványhelyzetben sajnos tömegrendezvényeken nem tudunk találkozni, de a GeoGO oldal segítségével mégis egy nagy közös virtuális felületen teljesíthetünk útvonalakat túrázva, futva, kerékpározva és március közepétől már evezés sportággal is bővül a repertoár. 

2021. március 2. 10:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55