A SaxoMobileTrader Európa legjobb befektetői mobilalkalmazása

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 27. 13:09

A Saxo Bank SaxoMobileTrader nevű kereskedési rendszerét találta a legjobbnak amobileszközökre kifejlesztett, magánbefektetőknek szánt alkalmazások közül a Global Banking and Finance Review magazin, mely minden évben díjazza a nemzetközi pénzügyi szakma előremutató kezdeményezéseit. A SaxoTrader online kereskedési rendszerben az ügyletek egyötödét már a SaxoMobileTrader mobilalkalmazáson keresztül kötik. 

A SaxoMobile Trader lett a legjobb befektetői applikáció idén. Ez nem csak a Saxo Bank számára mérföldkő, hanem az ágazatnak is jelentős, hiszen egyre többen kötik ügyleteiket mobilalkalmazáson keresztül, és a várakozások szerint ezek száma a jövőben emelkedni fog.

 

„A befektetések világa egyre inkább demokratizálódik, a befektetési döntéseket támogató információkhoz egyre könnyebb hozzáférni, miközben a befektetők egyre tudatosabbak, és aktuális befektetéseik kapcsán kifejezetten igénylik a folyamatos, testre szabott tájékoztatást. Nem meglepő tehát a robbanásszerű fejlődés, amely a kifejezetten magánbefektetők számára kifejlesztett megoldások terén tapasztalható” – mondta Alan Plaugmann, a Saxo Bank termékekért és kereskedési platformokért felelős vezetője. – „A Saxo Bank SaxoTrader nevű kereskedési rendszerében, például, az összes ügylet mintegy 20 százalékát a mobilalkalmazás használatával kötik. A tapasztalatok alapján mind a végfelhasználókat célzó SaxoTrader kiskereskedelmi rendszerben, mind a Tradingfloor.com közösségi kereskedési oldalon, illetve a Saxo Bank együttműködő partnereinek rendszereiben ez az arány további gyors növekedés előtt áll.”

 

 

A SaxoMobileTrader a Global Banking and Finance Review legjobb mobilalkalmazásnak járó díját azzal érdemelte ki, hogy a befektetők számára egyetlen számláról több mint 30 ezer befektetési lehetőséget tesz elérhetővé, miközben a rendszer folyamatosan tájékoztatja felhasználóit a pénzpiacokat mozgató hírekről, interaktív grafikonokkal, élő árfolyamokkal. A mobilalkalmazás egyszerűen kezelhető felületet kínál, amelyen a kereskedés az asztali számítógépen vagy laptopon megszokott sebességgel folytatható. A díj odaítélésében fontos szempont volt az is, hogy online, közösségi és mobil rendszerével a Saxo Bank hatékony befektetési környezetet alakított ki, amelyet felhasználók ötletei és javaslatai alapján is rendszeresen fejleszt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás