Sony Xperia M2 Aqua – szeptembertől a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 27. 15:36

Alig egy hónappal a londoni nemzetközi bemutató után, szeptember második felében már megvásárolható lesz Magyarországon is a Sony vadonatúj, víz- és porálló telefonja, az Xperia M2 Aqua, a világ legmagasabb vízállósági szintjét (IP65/68) elért okostelefonja.

A mobilszolgáltatók közül egyedü la Vodafone kínálatában két színben (fekete és réz) megjelenő készülék a nagyon népszerű Xperia M2 víz- és porálló testvére. Az Xperia M2 Aqua a korlátlan belföldi hívást és SMS-küldést biztosító Red előfizetéssel már 1 Ft-ért elérhető lesz, havi 3000 forintos készülék-havidíjjal.


Az Xperia M2 Aqua a Sony első olyan középkategóriás készüléke, amely megkapta a cég vízálló technológiáját, amivel 1 méter mély vízben akár 30 perces működésre képes. A 8MP fényképezőgéppel és a hozzá kifejlesztett kreatív alkalmazáscsomaggal csodálatos víz alatti és feletti fotókat lehet készíteni, akár esőben, vagy vizes helyeken is.


A kiemelkedően nagy kapacitású 2300 mAh-s akkumulátorral ellátott, LTE képes telefon képernyője 4,8 inches qHD felbontású IPS panel, mely kedvező betekintési szögével az egykezes használathoz is tökéletes.  Az Xperia M2 Aqua Qualcomm Snapdragon 400 processzorral, négy processzormagos, 1.2 GHz-es processzorral és 4.4-es KitKat Androiddal érkezik a boltokba.

 


 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01