Dübörög a Ki Mit Tube virtuális színpada

A verseny egyre több érdeklődőt vonz

Czipperer Dia, 2014. augusztus 30. 08:13

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, elindult a Ki Mit Tube tehetségkutató verseny, ahová szinte bárki jelentkezhet. A start óta az oldal túllépte az 1,5 milliós kattintást, és a zsűrivideókat is sokan nézik.

Még szeptember 13-áig lehet feltölteni videókat a Ki Mit Tube-on, melyeket aztán a zsűri bírál majd. Már az eddig feltöltött produkciók is nagyon kedveltek, de még lehet csatlakozni a sorba.

 

A verseny egy hete indult el augusztus 18-án, az oldal nézettsége pedig már a 1,5 milliós nézettséget is meghaladta. Nemcsak a produkciók vonzzák az oldalra az embereket, hanem a zsűrivideók is. Egy-egy felvételre több mint tízezren voltak kíváncsiak.

 

A videók nem egy sémára épülnek, hiszen a verseny lényege éppen az, hogy szinte bárki indulhat. közben a zsűri folyamatosan dolgozik, és végül ők mondják ki az áment a legjobb öt produkcióra, melyeket a legtöbb szavazatot kapó 15-ből választanak majd ki.

 

Íme néhány kedvcsináló produkció, a többi pedig a hivatalos oldalon tekinthető meg:

 

 

Számos rapper nevezett a versenyre, de csak egyikük, Dzsiiza tudta feltornázni magát a legjobb 15-be


 

 

A legnagyobb figyelemfelkeltést Lalinak sikerült elérnie. Egyedi, Conchita Wurst zenéjére írt táncos coming out vallomását sokan megosztották


 

 

A TOP15 egyetlen paródiáját TrueBadÚr szállította, aki Robin Thicke slágerét figurázta ki. Annyira jól sikerült, hogy Puzsér se tudott róla rosszat mondani



 

 

A zsűri tagjai: Puzsér Róbert (kritikus), Szirmai Gergő (Magyarország egyik legismertebb YouTube sztárja), Kovács Patrícia (színésznő), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő-színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes), valamint Ács Dani és Tamás Bence Gáspár (újságírók) 

 

Kulcsszavak: YouTube verseny Google

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09