Fotózni is lehet a Canon standján az idei photokina kiállításon

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 30. 16:06

A Canon interaktív kiállítási standja a legfrissebb technológiai újításokat, illetve a vállalat legújabb modelljeit és szolgáltatásait mutatja be a németországi Kölnben, szeptember 16. és 21. között megrendezendő photokina 2014 kiállításon, a világ legnagyobb fényképészeti szakvásárán. 

A Canon bemutatója interaktív módon vezeti végig a látogatót az élmények megragadásáig vezető úton. Egy nyitott, szabadon bejárható környezetben szakemberek segítik az érdeklődőket a különböző fotózási helyzetek kipróbálásában. Itt nemcsak megfogni szabad a készülékeket, hanem kifejezetten arra bátorítják a látogatókat, hogy használat közben ismerjék meg a gépek tulajdonságait és funkcióit.

 

A standon több prezentáció is lesz, melyeket a Canon leghíresebb fotós nagykövetei tartanak. Az előadók között a táj- és útifotós David Noton, a fotóriporter és dokumentumfilmes Ulla Lohmann, és az elsősorban akciófotókat készítő Richard Walsh is képviselteti magát. Ők első kézből számolnak be arról, hogyan segítik őket a Canon termékei egyedi látásmódjuk megjelenítésében. Emellett Jörg Kyas Canon-felfedező (Canon Explorer) ad válaszokat a látogatók által összegyűjtött kérdésekre –lehetőséget teremtve a lelkes fényképészek számára új stílusok és techikák megtanulására.

 

Bemutatkozik a Canon egyedi tervezésű platformja, az irista is, amelynek feladata a képek kezelése és megosztása, és amely bizonyítja a Canon határozott törekvését a digitális szolgáltatások továbbfejlesztésére. A látogatók megismerhetik az összes Canon-felszerelést, és elhelyezhetik azokat a saját, „virtuális fotóstáskájukban” a stand körül elhelyezett érintőképernyők segítségével.

 

Canon Irista
 

„A photokina 2014 számunkra arról szól, hogy az izgalmas képalkotási lehetőségek világába kalauzoljuk vásárlóinkat” mondta Alessandro Stanzani, a Canon Europe Consumer Imaging részlegének vezetője. „Olyan, tapasztalatszerzésre alkalmas környezetet hoztunk létre, amely arra ösztönzi a látogatókat, hogy mélyebben elgondolkozzanak a fényképezésről. Az idei photokinán bemutatásra kerülő kiváló termékeinkkel és szolgáltatásainkkal arra bátorítjuk a fotózás világának felfedezőit, hogy bátran hagyatkozzanak a Canon márkára.”

 

A látogatók Canon Live Pass RFID kártyákat kapnak, hogy a kiállításon készült fotóikat elmenthessék. Ezeket a stand kiemelt helyszínein beolvasva saját weboldalt hozhatnak létre, amely a vásár után is elérhető marad számukra. Akik nem tudnak eljönni a kiállításra, a Canon Europe hivatalos YouTube csatornáján követhetik az eseményeket, ahová a napi eseményeket összefoglaló videók kerülnek majd fel. A történéseket ugyancsak nyomon követhetik élőben a Facebookon vagy Twitteren a @CanonPhotokina címke / #CanonPhotokina hashtag megadásával. A Canon stand által nyújtott élmény és más Canon photokina tartalmak virtuális túra formájában is rendelkezésre állnak majd a dedikált photokina webhelyen.

 

A Canon standja a 3.2-es csarnokban van. A látogatáshoz regisztrálni lehet.

 

Képek: photographyblog.com, fotopolis.pl

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38