Megjelent a Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015

Czipperer Dia, 2014. szeptember 1. 16:07

A Kaspersky frissítette otthoni felhasználók számára tervezett termékét, a Kaspersky Internet Security – Multi-Device-t. A program windowsos, OS X-alapú, valamint Android, iOS és Windows Phone operációs rendszert futtató eszközre is telepíthető, ezáltal nem kell minden egyes készülékre külön védelmi megoldást beszerezni.

 

Az online tevékenység megkönnyítésére dolgozta ki a Kaspersky programját, melynek frissített kiadását a napokban mutatta be. A Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 a jelenlegi és az új fenyegetésektől is védi a felhasználót.

 

Több platformon

 

Ma már az emberek többsége rendelkezik okostelefonnal is számítógépe mellett, hogy a táblagépet már ne is említsük. A Kaspersky Lab és a B2B International kutatása szerint 77 százalékuk többféle operációs rendszerű eszközt használ. Ezért szükség van egy olyan megoldásra számukra, mely a védelmet minden aktív eszközön biztosítja számukra. A Kaspersky frissített védelmi rendszere, az Internet Security a Windows, OS X-alapú és az androidos eszközre is telepíthető.

 

 

Az online fenyegetések világában

 

Egyre többen vásárolnak a netről, intézik pénzügyeiket, miközben egyre gyarapodik a fenyegetések száma is. A Kaspersky Lab havonta mintegy 20 ezer új mintát azonosít. Közleményükben kiemelik, hogy az adathalász webhelyek – hamis weboldalak, amelyeket személyes információk ellopására hoztak létre – óriási veszélyt jelentenek minden internetező számára, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszert használnak.

 

A szoftver

 

A Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 akár ingyenesen is letölthető, ám a Pro verziót használók számos további megoldást is igénybe vehetnek.  Az internetes bűnözők egyre kifinomultabb módszereket használnak, hogy tőrbe csalják áldozataikat, és személyes adataikhoz hozzáférjenek, így a netes védelem is ugyanolyan lényeges. A netes csalók, bűnözők naponta több mint 315 ezer rosszindulatú programot engednek szabadjára.

 

A program azonban valós idejű frissítéssel rendelkezik, és, mivel felhő-alapú védelmi megoldásról van szó, így a másodperc töredéke alatt (0,02) képes azonosítani az új veszélyeket a már ismert fenyegetések mellett.

 

Android

 

Mi első körben egy androidos eszközön próbáltuk ki a megoldást. Ezzel kapcsolatosan részletesen a Letöltés Blogon olvashattok. A program próbaverziója Letöltés.com oldalon érhető el.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rekordbevétel az LG-nél

Rekordnagyságú második negyedéves és első féléves árbevételről számolt be gyorsjelentésében az LG Electronics (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2019 április-júniusi időszakában 15,63 ezer milliárd won (13,40 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, ami 4,1 százalékkal múlja felül az egy évvel korábbit, míg a második negyedévi üzemi eredmény 652,3 milliárd wont (559,4 millió dollár) tett ki.

2019. július 30. 17:03

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

A mai napon az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone Csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.  Az ügylet várhatóan 2019. július 31-re zárulhat le, amikor a Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország megkezdi közös működését. 

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

A 4iG Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt. megállapodott a T-Systems Magyarország Zrt. eladásával kapcsolatos főbb pontokról – közölték a vállalatok a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A felek az ügyletről szóló előzetes megállapodást a mai napon aláírták. A tranzakció a T-Systems átvilágítását, illetve a hatósági jóváhagyásokat követően az idei évben zárulhat.

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

Néhány éven belül az égi közlekedés hozhat megoldást a városi dugókra: a Boston Consulting Group előrejelzése szerint 2030-ban az emberek mintegy egymilliárd repülőutat fognak megtenni pilóta nélküli légitaxikban, miután a megosztó szolgáltatások a föld feletti fix útvonalakon is megjelennek. A Bosch egy olyan modern érzékelő-technológián dolgozik, mellyel ezek a repülések nagyon biztonságosak és kényelmesek lehetnek.

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

4 év alatt több mint 2,5-szeresére nőtt a hazai online e-kiskereskedelmi piac. Több elemző is alulbecsülte a 2018. évi növekedést: míg 2014-ben csupán 273 milliárd forint volt a webáruházak belföldi online nettó forgalma, 2018-ban már elérte a 669 milliárd forintot. Az eNET minden évben tavasszal, a május 31-ei mérlegzárásokhoz közeledve készíti el a hazai internetes kereskedelemre vonatkozó átfogó elemzését, amelyet idén is hagyományosan az Ecommerce Hungary konferenciáján publikált.

2019. június 4. 11:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás