Megjelent a Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015

Czipperer Dia, 2014. szeptember 1. 16:07

A Kaspersky frissítette otthoni felhasználók számára tervezett termékét, a Kaspersky Internet Security – Multi-Device-t. A program windowsos, OS X-alapú, valamint Android, iOS és Windows Phone operációs rendszert futtató eszközre is telepíthető, ezáltal nem kell minden egyes készülékre külön védelmi megoldást beszerezni.

 

Az online tevékenység megkönnyítésére dolgozta ki a Kaspersky programját, melynek frissített kiadását a napokban mutatta be. A Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 a jelenlegi és az új fenyegetésektől is védi a felhasználót.

 

Több platformon

 

Ma már az emberek többsége rendelkezik okostelefonnal is számítógépe mellett, hogy a táblagépet már ne is említsük. A Kaspersky Lab és a B2B International kutatása szerint 77 százalékuk többféle operációs rendszerű eszközt használ. Ezért szükség van egy olyan megoldásra számukra, mely a védelmet minden aktív eszközön biztosítja számukra. A Kaspersky frissített védelmi rendszere, az Internet Security a Windows, OS X-alapú és az androidos eszközre is telepíthető.

 

 

Az online fenyegetések világában

 

Egyre többen vásárolnak a netről, intézik pénzügyeiket, miközben egyre gyarapodik a fenyegetések száma is. A Kaspersky Lab havonta mintegy 20 ezer új mintát azonosít. Közleményükben kiemelik, hogy az adathalász webhelyek – hamis weboldalak, amelyeket személyes információk ellopására hoztak létre – óriási veszélyt jelentenek minden internetező számára, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszert használnak.

 

A szoftver

 

A Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 akár ingyenesen is letölthető, ám a Pro verziót használók számos további megoldást is igénybe vehetnek.  Az internetes bűnözők egyre kifinomultabb módszereket használnak, hogy tőrbe csalják áldozataikat, és személyes adataikhoz hozzáférjenek, így a netes védelem is ugyanolyan lényeges. A netes csalók, bűnözők naponta több mint 315 ezer rosszindulatú programot engednek szabadjára.

 

A program azonban valós idejű frissítéssel rendelkezik, és, mivel felhő-alapú védelmi megoldásról van szó, így a másodperc töredéke alatt (0,02) képes azonosítani az új veszélyeket a már ismert fenyegetések mellett.

 

Android

 

Mi első körben egy androidos eszközön próbáltuk ki a megoldást. Ezzel kapcsolatosan részletesen a Letöltés Blogon olvashattok. A program próbaverziója Letöltés.com oldalon érhető el.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023 szeptember 19-20-án MENTA 2023 – NEXT30! címmel rendezi meg Balatonfüreden az IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége jubileumi konferenciáját, ahol a digitális gazdaság következő 30 évének trendjei kerülnek fókuszba az elmúlt három évtized tudására, tapasztalatára és történetére építve. 

2023. augusztus 31. 12:59

A Httpool by Aleph lett a Microsoft Advertising közép- és kelet-európai képviselője

A Httpool by Aleph, a világ egyik vezető digitális hirdetésekkel foglalkozó vállalata képviseli mostantól a Microsoft Advertising-ot 23 közép- és kelet-európai országban*, köztük Magyarországon is. A cég a Microsoft Advertising kampányainak kezeléséért lesz felelős kereső, felhasználói és vásárlási termékeken keresztül.

2023. augusztus 22. 12:59

2023-ban immár 22. alkalommal indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

Augusztus 14-én immár 22. alkalommal indul útjára Magyarország legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázata. ’Az Év Honlapja’ izgalmas lehetőséget kínál mindazoknak, akik az elmúlt időszakban a legújabb honlapokat, applikációkat, digitális és technológiai megoldásokat hozták létre. Ha büszkén állsz egy újító szellemiségű honlap vagy applikáció mögött, akkor ez a lehetőség neked szól! Ne feledd augusztusban 20% Early Bird kedvezménnyel pályázhatsz!.

2023. augusztus 15. 09:38

A Magyar Telekom 2023. második negyedéves és első féléves eredményei

A Magyar Telekom közzétette 2023. második negyedévére és első félévére vonatkozó, az EU által befogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A pénzügyi jelentés nem auditált értékeket tartalmaz az összes pénzügyi időszakra. 

2023. augusztus 10. 10:00

Idén is csúcspontszámokkal lehetett bekerülni a Corvinusra

Továbbra is a legjobb képességű hallgatók választják a Corvinust, a legkeresettebb alapszakokhoz még a tavalyinál is magasabb pontszám volt szükséges a bejutáshoz: a csúcsot az angol nyelvű nemzetközi gazdálkodás alapszak jelentette 480 ponttal. 14 százalékponttal nőtt az angol nyelvű képzésre felvett magyar hallgatók létszáma, így a most induló évfolyam csaknem fele már angolul teljesíti tanulmányait. 

2023. július 27. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38