Megjelent a Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015

Czipperer Dia, 2014. szeptember 1. 16:07

A Kaspersky frissítette otthoni felhasználók számára tervezett termékét, a Kaspersky Internet Security – Multi-Device-t. A program windowsos, OS X-alapú, valamint Android, iOS és Windows Phone operációs rendszert futtató eszközre is telepíthető, ezáltal nem kell minden egyes készülékre külön védelmi megoldást beszerezni.

 

Az online tevékenység megkönnyítésére dolgozta ki a Kaspersky programját, melynek frissített kiadását a napokban mutatta be. A Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 a jelenlegi és az új fenyegetésektől is védi a felhasználót.

 

Több platformon

 

Ma már az emberek többsége rendelkezik okostelefonnal is számítógépe mellett, hogy a táblagépet már ne is említsük. A Kaspersky Lab és a B2B International kutatása szerint 77 százalékuk többféle operációs rendszerű eszközt használ. Ezért szükség van egy olyan megoldásra számukra, mely a védelmet minden aktív eszközön biztosítja számukra. A Kaspersky frissített védelmi rendszere, az Internet Security a Windows, OS X-alapú és az androidos eszközre is telepíthető.

 

 

Az online fenyegetések világában

 

Egyre többen vásárolnak a netről, intézik pénzügyeiket, miközben egyre gyarapodik a fenyegetések száma is. A Kaspersky Lab havonta mintegy 20 ezer új mintát azonosít. Közleményükben kiemelik, hogy az adathalász webhelyek – hamis weboldalak, amelyeket személyes információk ellopására hoztak létre – óriási veszélyt jelentenek minden internetező számára, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszert használnak.

 

A szoftver

 

A Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 akár ingyenesen is letölthető, ám a Pro verziót használók számos további megoldást is igénybe vehetnek.  Az internetes bűnözők egyre kifinomultabb módszereket használnak, hogy tőrbe csalják áldozataikat, és személyes adataikhoz hozzáférjenek, így a netes védelem is ugyanolyan lényeges. A netes csalók, bűnözők naponta több mint 315 ezer rosszindulatú programot engednek szabadjára.

 

A program azonban valós idejű frissítéssel rendelkezik, és, mivel felhő-alapú védelmi megoldásról van szó, így a másodperc töredéke alatt (0,02) képes azonosítani az új veszélyeket a már ismert fenyegetések mellett.

 

Android

 

Mi első körben egy androidos eszközön próbáltuk ki a megoldást. Ezzel kapcsolatosan részletesen a Letöltés Blogon olvashattok. A program próbaverziója Letöltés.com oldalon érhető el.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

Meghosszabbított nevezési határidővel 2021. november 8. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázatra! A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 28 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 8-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd Magad a digitális világban!

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

Több új, Magyarországon is elérhető környezetbarát keresési funkciót jelentett be a tegnapi napon a Google vezérigazgatója. 

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

A Google a Search On konferencián jelentette be, hogy újratervezte keresőszolgáltatását, amely mostantól intuitív módon segíti új témák felfedezését a MUM algoritmus segítségével.

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

A magyar piacon  végzett átfogó kutatás alapján a Vodafone Magyarország új vezetékes szolgáltatásportfólióval várja új és meglévő ügyfeleit. A különböző internetezési és tartalomfogyasztási szokásokhoz igazodva a szolgáltató a megújult portfólió által korszerűbb, átláthatóbb és szélesebb körben képes kiszolgálni az ügyféligényeket. 

2021. szeptember 29. 11:20

Tapasztalja meg a legendás játékot

A világ egyik vezető játékmonitor1 és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC nemrég egy teljesen új termékkategóriát vezetett be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: az AGON PRO-t. Most két további, kivételes specifikációjú modellel bővül a kínálat: a HDR400 támogatással rendelkező 31,5 hüvelykes (80 cm) AG324UX modellel (4K @ 144 Hz) és a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz) modellel. Az erőteljes, élénk színek érdekében mindkét modell IPS panellel rendelkezik és az extra sima, szellemképektől mentes megjelenítésért 1 ms GtG válaszidőt kínál.

2021. szeptember 20. 18:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59