Új LG OLED TV Swarovski kristályokkal

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 3. 12:31

Különleges együttműködésbe kezdett az LG Electronics (LG) a Swarovskival, a világszerte elismert osztrák ékszer- és minőségi kristályüveggyártóval, amelynek keretében az LG újabb egyedülálló ívelt OLED TV-t mutat be a 2014-es berlini IFA kiállításon. A csillogó Swarovski kristályokkal kirakott, légies állványon nyugvó tévékészülék formatervezése, valamint az OLED technológia általt nyújtott vizuális élmény páratlan eleganciát sugároz.   

A papírvékony, mindössze 4 mm-es és 16 kg-os LG ívelt OLED TV méltó viselője a Swarovski legszebb kristályainak. Az elegáns, átlátszó „Crystal Float” állvány mintegy 460 db fénylő Aurora Borealis kristály felhasználásával készült. A háromféle méretű kristályokat (SS8, 10 és 12) kézzel, speciális stencilekkel építik be az állványba. A diszkréten elegáns csillogás valódi műalkotássá teszi a csúcstechnológiás LG tévét.


A televízió a vállalat különleges OLED technológiájának, a pixelenként változtatható fényerőnek köszönhetően páratlanul precíz vizuális megjelenítést kínál. A képpontok a néző szeme láttára kelnek életre, tiszta, természetes színekkel és végtelen kontrasztaránnyal.

Az újdonság az LG saját fejlesztésű négyszínű (WRGB) pixeltechnológiájára épülő legmodernebb OLED panelt tartalmazza, amelynek köszönhetően az ember szinte elfelejti azt, hogy egy képernyőt néz. A gazdagabb, nagyobb fényerejű és természetesebb színárnyalatok megjelenítésére, valamint egyenként fény kibocsátására képes pixelek mélyebb fekete árnyalatokat is kínálnak, a gyors válaszidőnek köszönhetően pedig a készülék pengeéles pontossággal jeleníti meg a gyors mozgásokat.

A limitált kiadású LG OLED TV-t az IFA 2014 látogatói szeptember 5. és 10. között tekinthetik meg a Messe Berlin 11.2-es termében. A készülék 2014 negyedik negyedévében lesz elérhető az európai vásárlók számára.


 

Kulcsszavak: Swarovski LG TV OLED

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08