Több mint egymilliárdan használják a Facebook Android appját

Az első nem Goolge app túl van az egymilliárdon

Czipperer Dia, 2014. szeptember 3. 17:08

A Facebook újabb mérföldkőhöz érkezett. Android alkalmazása túl van az elmilliárd letöltésen, így ezzel az első nem Google app a Play áruházban, amely elérte ezt a számot.

Népszerű a Facebook Android alkalmazása, olyannyira, hogy sikerült számos Google alkalmazást is leköröznie a keresőóriás saját alkalmazásboltjában. A Facebook for Android elérte az egymilliárdos letöltésszámot, ezzel pedig sikerült leköröznie a Google fejlesztésű Chrome-ot, Hangoutot, valamint a Google Search appját.

 

Eddig csak Google szolgáltatások alkalmazásainak sikerült elérnie ezt a számot: a Gmail, a Maps és a YouTube is túl van már az egymilliárdos küszöbön.

 

A Facebook Messenger alkalmazása jelenleg félmilliós letöltés számnál jár, ami szintén jelentős, hiszen ezt sem érte el még rajtuk kívül más cég. Ám tekintve, hogy a Facebook tervei között szerepel, hogy eltávolítják az üzenetküldés funkciót a mobilalkalmazásból annak érdekében, hogy az emberek a Messengert használják, ez a szám is szépen növekedhet a jövőben.

 

Forrás: Androidpolice.com; kép: technobuffalo.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás