Több mint egymilliárdan használják a Facebook Android appját

Az első nem Goolge app túl van az egymilliárdon

Czipperer Dia, 2014. szeptember 3. 17:08

A Facebook újabb mérföldkőhöz érkezett. Android alkalmazása túl van az elmilliárd letöltésen, így ezzel az első nem Google app a Play áruházban, amely elérte ezt a számot.

Népszerű a Facebook Android alkalmazása, olyannyira, hogy sikerült számos Google alkalmazást is leköröznie a keresőóriás saját alkalmazásboltjában. A Facebook for Android elérte az egymilliárdos letöltésszámot, ezzel pedig sikerült leköröznie a Google fejlesztésű Chrome-ot, Hangoutot, valamint a Google Search appját.

 

Eddig csak Google szolgáltatások alkalmazásainak sikerült elérnie ezt a számot: a Gmail, a Maps és a YouTube is túl van már az egymilliárdos küszöbön.

 

A Facebook Messenger alkalmazása jelenleg félmilliós letöltés számnál jár, ami szintén jelentős, hiszen ezt sem érte el még rajtuk kívül más cég. Ám tekintve, hogy a Facebook tervei között szerepel, hogy eltávolítják az üzenetküldés funkciót a mobilalkalmazásból annak érdekében, hogy az emberek a Messengert használják, ez a szám is szépen növekedhet a jövőben.

 

Forrás: Androidpolice.com; kép: technobuffalo.com

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59