Facebookon is feltölthetik egyenlegüket a telenorosok

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 4. 13:26

A Telenor a hazai piacon egyedülálló funkciót vezetett be előfizetők számára. A kártyás ügyfelek ezentúl a telekommunikációs cég Facebook oldalán keresztül is feltölthetik egyenlegüket.

A Telenor az első hazai mobilszolgáltató, amely lehetővé teszi, hogy kártyás ügyfelei a legnépszerűbb közösségi oldalon keresztül töltsék fel mobil-egyenlegüket. A Telenor Facebook oldalán elérhető „Minden feltöltés #KIRÁLYSÁG” alkalmazásban csupán a feltölteni kívánt egyenleghez tartozó telefonszámot kell megadni, kiválasztani a feltöltési címletet és a hozzá járó Extra kedvezményt, végül online bankkártyás fizetéssel könnyedén befejezhető a feltöltés.

 

Az új funkció mellett az online ügyintézést is kényelmesebbé tették az ügyfelek számára. A közösségi ügyfélszolgálat hatékonyságát egy nyilvános időmérő, a Speed-O-Meter alkalmazás jelzi – szintén a cég Facebook oldalán. Az elmúlt 1 óra átlagos válaszidejét mutató érték révén a felhasználók megtudhatják, hogy feltett kérdésükre mennyi időn belül számíthatnak válaszra. A Telenor közösségi ügyfélszolgálata reggel 8 és este 10 óra között a kérdések 86%-át 15 percen belül válaszolja meg, ezzel kiemelkedően magas szolgáltatási színvonalat nyújt.

 

Az új fejlesztés időzítése egybeesett a mobiltársaság augusztusban megújult feltöltőkártyás ajánlatainak bemutatásával. Az új csomagokkal az előfizetők most még többet mobilnetezhetnek, mert minden kártyás ügyfél – tarifacsomagtól és a feltöltés összegétől függetlenül – belföldön felhasználható extra adatkeretet kap.

 

Az új ajánlatokhoz kapcsolódóan a Telenor közösségi fotópályázatot indít: a Facebookon és az Instagramon #királyság hashtaggel feltöltött fotók készítői értékes ajándékokat nyerhetnek. További részletek magában a Facebook appban találhatók.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59