Megjelent a Rovio új játéka – Angry Birds Stella [Videó]

Farkas Norman, 2014. szeptember 7. 09:03

Négy mobil platformon vált elérhetővé az Angry Birds sorozat immár tizenegyedik tagja, a Stella, amely irdatlanul cuki új szereplőkkel hív minket csatázni a disznók, és egy új főgonosz ellen.

A finn fejlesztőnek nem áll túl jól a szénája az utóbbi időben, s egyfajta vészmegoldásként úgy döntött, hogy visszatér a gyökerekhez, melyek anno a csúcsúra repítették. Ennek jegyében jelent meg az Angry Birds sorozat tizenegyedik tagja, a Stella.

 

Az újdonság játékmenete ugyanaz, mint az elődjeié: csúzlikkal kell kilőni a madarakat a gonosz disznókra, végül pedig egy főgonoszra – akinek új karakterét most nem áruljuk el.

 

A bónuszokkal együtt összesen 66 pályát tartalmazó ( az első epizódban van ennyi, a Beach Day nevű második részben további pályák lesznek) játékban több új, mérhetetlenül cuki szárnyas szereplő is feltűnik, akik ráadásul különféle izgalmas képességekkel is rendelkeznek a pusztítás maximalizálása érdekében.

 

Az Angry Birds Stella ingyen letölthető Android, iOS, BlackBerry 10 és NOOK készülékekre, hamarosan pedig Windows Phone-ra is elérhető lesz. További infókat a hivatalos oldalán találsz a játékról.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás