Megjelent a Rovio új játéka – Angry Birds Stella [Videó]

Farkas Norman, 2014. szeptember 7. 09:03

Négy mobil platformon vált elérhetővé az Angry Birds sorozat immár tizenegyedik tagja, a Stella, amely irdatlanul cuki új szereplőkkel hív minket csatázni a disznók, és egy új főgonosz ellen.

A finn fejlesztőnek nem áll túl jól a szénája az utóbbi időben, s egyfajta vészmegoldásként úgy döntött, hogy visszatér a gyökerekhez, melyek anno a csúcsúra repítették. Ennek jegyében jelent meg az Angry Birds sorozat tizenegyedik tagja, a Stella.

 

Az újdonság játékmenete ugyanaz, mint az elődjeié: csúzlikkal kell kilőni a madarakat a gonosz disznókra, végül pedig egy főgonoszra – akinek új karakterét most nem áruljuk el.

 

A bónuszokkal együtt összesen 66 pályát tartalmazó ( az első epizódban van ennyi, a Beach Day nevű második részben további pályák lesznek) játékban több új, mérhetetlenül cuki szárnyas szereplő is feltűnik, akik ráadásul különféle izgalmas képességekkel is rendelkeznek a pusztítás maximalizálása érdekében.

 

Az Angry Birds Stella ingyen letölthető Android, iOS, BlackBerry 10 és NOOK készülékekre, hamarosan pedig Windows Phone-ra is elérhető lesz. További infókat a hivatalos oldalán találsz a játékról.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás