Percenként száz képet olvas be a Xerox DocuMate 4830-as szkennere

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 7. 15:38

A Xerox DocuMate 4830 mostantól 67 százalékkal gyorsabban szkenneli a fekete-fehér dokumentumokat: a készülék az eddigi 30 helyett percenként 50 oldalt képes beolvasni, ami duplex módban 100 képet jelent.

„Az egészségügyi, szállítási szolgáltatók, vagy épp az ügyvédi irodák, bíróságok és kormányzati szervezetek – ahol jelentős mennyiségű papírral dolgoznak – használhatják ki leginkább a DocuMate 4830 képességeit. A nagyobb dokumentumok könnyed beolvasását az A3-as síkágy segíti, a 75 lapos automatikus adagoló pedig három méteres hosszúságig kezeli az egyedi méretű papírokat.” – hangsúlyozza Udvardi Gábor, a Xerox Magyarország marketingvezetője.

 


A DocuMate 4830-as szkennerrel könnyűvé válik a nagytételű és különböző méretű dokumentumok szkennelése.  Azon felhasználók számára tervezték, akiknek szüksége van síkágyra és az automatikus papíradagolóra a nagyobb dokumentumokhoz, de nem tartanak igényt sebességszabályozóval ellátott drágább modellekre.


A DocuMate 4830 újításai közé tartozik, hogy ultrahangos dupla-papír észleléssel csökkenthető a beolvasási hibából fakadó kimaradás és a szükséges munkaismétlés. A berendezés intelligens képjavító funkciója jelentősen mérsékli a dokumentumok előkészítéséhez szükséges időt. Szintén a gép hatékonyságát növeli, hogy intenzív irodai használat mellett is akár napi háromezer oldal beolvasható vele. A DocuMate 4830 minősített TWAIN, ISIS and WIA vezérlőprogramokkal rendelkezik, amelyekkel több száz különféle vállalati tartalomkezelő rendszerbe (ECM) és dokumentumkép kezelő rendszerbe (DIM) beilleszthetőek a kész dokumentumok. Továbbá felszerelték a Visioneer Acuity technológiával, ami a képminőséget javítja, illetve a Visioneer DriverPLUS-szal, ami lehetővé teszi a berendezés kifinomult integrációját a meglévő digitalizálási és munkafolyamat megoldásokhoz.
 

Kulcsszavak: szkenner Xerox

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyensúly a kényelem és a csatlakoztathatóság között

Az ideális monitornak bármilyen irodában robusztusságot, kényelmet és komfortot kell nyújtania a felhasználónak. A mindennapi munka nehézségeihez tervezett Philips monitors 243S1 minden tulajdonsággal rendelkezik, ötvözi a kényelmes felhasználói élményt, a jó képminőséget, a teljesítményt és a tartósságot.

2022. január 24. 20:05

Újabb lépést tett a fenntarthatóság felé a Philips

Az MMD – a Philips monitors márkalicencpartnere – megszerezte a 9. generációs TCO Certified tanúsítványt számos fenntartható terméke számára. A tanúsítást elsőkként megszerző gyártók egyikeként a Philips monitors rekordszámú (64) tanúsítvánnyal rendelkező kijelzővel rendelkezik azon a napon, amikor a TCO Certified tanúsítás 9. generációját bemutatták a nyilvánosságnak decemberben. Az előző generációkhoz képest a TCO Certified 9. generációja szigorúbb és átfogóbb kritériumokat határoz meg a termék teljes életciklusára vonatkozóan, és lehetővé teszi a kritikus lépések megtételét a fenntartható IT-termékek fejlesztése tekintetében.

2022. január 16. 16:49

Legendás sebesség a villámgyors mini LED monitorral

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – büszkén mutatja be az AGON PRO AG274QGM modellt, a villámgyors mini LED-monitort. A 68,6 cm képátlójú (27") AG274QGM modell QHD felbontású (2560 x 1440 képpont) IPS panellel, 300 Hz képfrissítési rátával, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE támogatással és NVIDIA Reflex Analyzerrel büszkélkedhet. 

2022. január 8. 14:41

Jobb hordozhatóság, teljesítmény és perifériák az Alienware-nél

A Dell Technologies bemutatta az új Alienware laptopokat és kiegészítőket, többek között a világ legvékonyabb 14 colos gamerlaptopját, a legnagyobb teljesítményű 17 colos AMD Advantage gamerlaptopját és a világ első Quantum Dot OLED gamermonitorját. 

2022. január 7. 17:17

A Dell új szintre emeli az együttműködést és a vizuális élményt

A Dell Technologies bemutatta az új XPS 13 Plust, amely a vállalat eddigi legnagyobb teljesítményű eszköze.* A modellt az alapoktól tervezték újra, modern és stílusos, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiai fejlesztéseket kapott.  Az XPS 13 Plus az első XPS 13 laptop, amelyet a 12. generációs Intel Core 28 W-os processzorokhoz terveztek. A modell nagyobb méretű, mint az elődje, illetve 55 százalékkal jobb légáramlást biztosító ventilátorokkal rendelkezik. Ennek ellenére a zajkibocsátás nem növekedett.

2022. január 7. 15:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58