Vékonyabb, könnyebb és biztonságosabb számítógépek a Dell új üzleti kínálatában

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 9. 12:36

A Dell elegáns és vékony modellekkel bővítette a Latitude és OptiPlex termékek kínálatát. A termékskála a Latitude 7000 sorozatú 2 az 1-ben szétválasztható eszközzel, a Latitude 3000 és 5000 sorozatú modellekkel, a Latitude 14 Rugged laptoppal és az OptiPlex 9020 és 3020 micro asztali számítógépekkel bővült. A Dell továbbá bemutatta a világ első, Ultra HD 5K felbontású (5120 x 2880) kijelzőjével rendelkező monitorát, a Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K modellt.

Biztonság, kezelhetőség és megbízhatóság

A díjnyertes Dell Data Protection termékkínálatával csak a Dell biztosít egyetlen forrásból származó átfogó titkosítást, továbbfejlesztett hitelesítést és csúcstechnológiájú kártevővédelmet. A Latitude és OptiPlex termékekbe beépített felügyeleti funkcióknak köszönhetőn az ügyfelek a lehető legjobban kihasználhatják a rendelkezésre álló hardvereiket, a vadonatúj Dell Client Command Suite csomag pedig ingyenes automatizáló eszközöket kínál. Így jelentősen csökkenthető a rendszerek telepítésére, megfigyelésére és frissítésére fordított idő.

A szintén most bemutatott Dell KACE K1000 Express egy olyan – kizárólag a Dell ügyfelei számára elérhető – ingyenes és könnyen kezelhető informatikai leltárkészítő megoldás, amely kezeli a vállalat Dell eszközeinek garanciaállapotát, valamint BIOS és illesztőprogram frissítéseit. A K1000 Express segítségével az ügyfelek a táblagépeket, az PC-ket, és a szervereket is tartalmazó átfogó képet kapnak hardver- és szoftverállományukról.
 
A Latitude és az OptiPlex rendszerek mindegyikét hosszú távra tervezték: a kiemelkedő megbízhatóság érdekében a rendszereken felgyorsított életciklus-vizsgálatokat, külön zsanér- és csavarási próbákat végeztek, valamint szélsőséges hőmérsékleten is tesztelték őket. A Dell emellett olyan csúcsminőségű anyagokból készült alkatrészeket használ, mint az alumínium burkolat, az LCD-kijelző és a legtöbb laptopban használt nátronmész üvegnél akár 10-szer karcállóbb Corning® Gorilla® Glass védőréteggel ellátott érintőképernyő. A termékekhez a díjnyertes, vállalati szintű Dell ProSupport™ is elérhető.

Hatékony munkavégzés bárhol, bármikor az új Latitude modellekkel

A Latitude üzleti számítógépcsalád új tagjai hatékonyan működnek bármilyen helyzetben, legyen szó állandó utazással járó vezetői beosztásról, vagy durva terepen való használatról. A Latitude 13 7000 a világ legbiztonságosabb 2 az 1-ben megoldása, amely kompromisszumok nélkül ötvözi a könnyű, üzleti Ultrabook™ kialakítást és a szétválasztható táblagép előnyeit. Az elsősorban laptopként történő használatra kialakított 2 az 1-ben eszköz nagyméretű, 13,3 hüvelykes képátlójú kijelzővel és professzionális, ISO-minősített megvilágítású billentyűzettel rendelkezik. Az okostelefonokban és hagyományos táblagépekben használt Instant Go funkciónak köszönhetően pedig kényelmesen, pillanatok alatt tér vissza az alvó állapotból. A külön ehhez az eszközhöz elérhető Dell Mobile Office csomaggal párosítva – amely egy táskát, egy tokot, egy kiegészítő tápegységet és egy univerzális adaptert tartalmaz – a Latitude 13 7000 2 az 1-ben a sokat utazó üzletemberek számára is első osztályú hatékonyságot biztosít.

Kulcsszavak: notebook PC Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09