Új Toshiba L24-es sorozatú tévék beépített videórögzítővel

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 9. 16:17

A Toshiba bejelentette L24-es sorozatú, kedvező árú tévékészülékeinek új modelljeit, a 102 cm-es (40”) és a 127 cm-es (50”) változatokat, melyek Full HD felbontású képernyővel és számos multimédiás funkcióval rendelkeznek. A beépített videorögzítő (PVR) funkció segítségével kedvenc tévéműsorunkat egyszerűen rögzíthetjük, így azokat később is megtekinthetjük. 

Semmiről nem marad le

 

A videorögzítő (PVR) funkció segítségével felvehetjük kedvenc műsorainkat, így azokat bármikor megtekinthetjük. Nem kell tehát ragaszkodnunk az előre megadott időpontokhoz: akkor nézhetjük meg kedvenc sorozatunk legújabb részét vagy egy izgalmas focimeccset, amikor csak kedvünk tartja. A PVR1 funkció a műsort közvetlenül a csatlakoztatott merevlemezes meghajtóra (HDD) rögzíti.

 Felhasználóbarát kezelőfelület


A beépített médialejátszó segítségével az L24-es sorozatú televíziók nem csupán a tévéműsor megtekintésére alkalmasak. A lejátszó felhasználóbarát kezelőfelülete révén a korábban rögzített filmeket, tévéprogramokat, vagy a csatlakoztatott USB meghajtón található videókat, fotókat könnyedén, kedvünk szerint tekinthetjük meg a nagy képernyőn, együtt, családi vagy baráti körben.

 Kényelmes csatlakozás

 


Az L24-es sorozatú tévékészülékekben számos csatlakozó található. A két HDMI® port révén a tévéhez játékkonzolt vagy akár Blu-rayTM lejátszót is csatlakoztathatunk, így válhat a nagyképernyős készülék a család szórakoztatóközpontjává. A PC bemenet továbbá lehetővé teszi, hogy számítógépüket nagy kijelzővel használhassuk, vagy akár bármilyen online tartalmat mutassunk be nagyobb nézőközönségnek.


Az új L24-es modelleket a Toshiba egységes dizájnkoncepciója alapján tervezték, így bármely környezetben jól mutatnak.
Az új L24 modellek 2014. negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

 Toshiba L24 nagy képernyős tévékészülékek:


·    Felbontás: Full HD 1920 x 1080p LED TV
·    AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
·    Videofelvétel1 (PVR)
·    Lejátszás USB/HDD meghajtókról
·    Csatlakozás: 2 x HDMI®, 1 x USB, 1 x PC bemenet, 1 x RGB
·    Hangrendszer: NICAM Stereo, Virtual Surround Sound, Dolby® Digital Plus
·    Vevőegységek: DVB-T/-T2 /-C, analóg
·    Képernyőméretek: 102 cm (40”) és 127 cm (50”)

 
 

Kulcsszavak: Toshiba TV televízió

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Beutatkozik a Philips Performance sorozata

A Philips TV 2022-ben felfrissíti sikeres Philips Performance sorozatát az új, nagyobb teljesítményű Philips 8807-es Ambilight TV és az új, többfunkciós Philips B8507 3.1 Dolby Atmos soundbar bevezetésével. Az új Philips TV és soundbar megjelentetése tovább erősíti a népszerű „The One” üzenetet, amely egyértelműen azonosítja a Philips Performance sorozat termékeit. Ezek a TV-k a prémium modellekhez hasonló teljesítményt, azok minőségi európai formatervezését és főbb funkcióit kínálják, mindezt középkategóriás, rendkívül versenyképes áron. 

2022. január 28. 19:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58