Nyílt vizsganap CAD-felhasználók számára

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 16. 15:58

A Connect oktatási központ bejelentette, hogy a professzionális CAD-felhasználók egy napig kedvezményes, 30 eurós áron szerezhetnek minősítést 2014. november 14-én az Autodesk, a 2D és 3D tervezőszoftver megoldások vezető szállítója vizsgaközpontjainak éves nyílt vizsganapján. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő program a kezdetektől óriási sikernek örvend, és a szervezők idén is a korábbi évekhez hasonló nagy érdeklődésre számítanak.

A Certified Autodesk Professional (minősített Autodesk-felhasználó) tanúsítvány számos előnyt biztosít, és világszerte a készségek megbízható mércéjének számít, amely igazolja a szakmai hitelességet és elkötelezettséget. Emellett előnyösebb egyéni karrierlehetőségeket biztosít, és vállalatok számára is lehetővé teszi, hogy versenyhelyzetben bizonyítsák naprakész tudásukat és képességeiket.

A vizsgákra felkészítő, nyomtatott formában és elektronikus könyvként is elérhető ASCENT oktatóanyagokra 10%-os kedvezmény érvényes. Ezenfelül a sikeresen vizsgázók személyre szabott elektronikus minősítést kapnak, és egyedi emblémát használhatnak a vállalati nyomtatványaikon.

„A minősítések egyre fontosabbak a készségek és az Autodesk szoftver használatában megszerzett jártasság igazolásához. Nagy örömünkre szolgál, hogy 2014-ben is támogatni tudjuk a tervezéssel foglalkozó szakembereket ezzel a lehetőséggel” – mondta Kirstin Donoghue, a Connect európai Autodesk programmenedzsere.

Az eseménnyel kapcsolatos további információért keresse fel a programban részt vevő legközelebbi oktatási központot.
 

Kulcsszavak: Autodesk CAD oktatás

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Progmatic Academy üzletrészt vásárol a Kulcs-Soft

A napokban került aláírásra az a szándéknyilatkozat, melynek értelmében a Kulcs-Soft Nyrt. 12%-os üzletrészt kíván szerezni a Progmatic Academy Korlátolt Felelősségű Társaságban. A vállalat hazai és nemzetközi szinten az egyik legdinamikusabban fejlődő intenzív, gyakorlatorientált szoftverfejlesztő képzési irányt képviseli, enyhítendő az általános munkaerőhiányt az informatikai szektorban.

2020. február 26. 17:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás