Új fotónyomtatóval rukkolt elő az Epson

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 19. 14:21

Az Epson bemutatja a gyors, rugalmas és könnyen kezelhető SureColor SC-P600 típusú fotónyomtatóját, amely professzionális minőségű, akár A3+ méretű fotónyomatok készítésére is alkalmas.

A SureColor SC-P600 az Epson csúcsminőségű A3-as fotónyomtatója, amely kiemelkedő minőséget, hatékonyságot, valamint vezeték nélküli csatlakozást kínál kompakt méretben és megfizethető áron. A SureColor SC-P600 készülékben az Epson új UltraChrome HD Vivid Magenta tintája biztosítja a nyomatok kiemelkedő minőségét. Az új, kilencszínes UltraChrome pigmenttintakészlet igen széles színtér reprodukciót tesz lehetővé, a 2.84 DMax szint – amely az iparág legmagasabb fekete denzitása – pedig mély és gazdag fekete tónusokat, valamint lágy színátmeneteket eredményez. 

 

 

A SureColor SC-P600 készülék a hobbi- és félprofi fotósok számára ideális választás, de egyaránt vonzó lehet építészek, ingatlanközvetítők vagy reklám- és tervezőirodák számára is, ha csúcsminőségű prezentációkat szeretnének készíteni.

 

Az új nyomtató Wi-Fi Direct vezeték nélküli csatlakozást biztosít okostelefonokhoz, táblagépekhez és asztali számítógépekhez. Ez az első olyan egyfunkciós Epson A3+ fotónyomtató, amely támogatja az Epson Connect szolgáltatást, valamint a Google Cloud Print funkciót is.
 


A közepes mértékű terhelésre tervezett SureColor SC-P600 mindössze 153 másodperc alatt készít el egy 11 x 14" méretű nyomatot. A kettős papíradagolás a fotópapírok, vásznak, ill. vastag nyomathordozók széles választékának használatát teszi lehetővé, míg a nyomtató tekercspapír kezelő funkciója panorámaképek nyomtatásához ideális.  A SureColor SC-P600 az A3+ nyomtatók piacán egyedi, 2,7" méretű, színes, érintőképernyős kezelőfelületének köszönhetően a készülék számítógép nélkül is könnyen beállítható és kezelhető.

 

A SureColor SC-P600 nyomtató először a Photokina kiállításon lesz látható (2.2. csarnok, B11-es stand, 2014. szeptember 16-21., Koelnmesse, Köln).

 

 

 

 

Főbb jellemzők:

 

Új, kilencszínes UltraChrome HD Vivid Magenta technológia

Kiemelkedően széles színtér és az Epson készülékek által nyújtott legjobb fekete denzitás (2.84 DMax PGPP)

A készülék támogatja az Epson Connect funkciót, és az Apple AirPrint és Google Cloud Print szolgáltatásokkal is kompatibilis

Vezeték nélküli nyomtatás okostelefonról, táblagépről és asztali számítógépről a Wi-Fi Direct funkcióval

11x14", azaz A3-as nyomatok gyors, 153 másodperc alatt történő nyomtatása

2,7" méretű, színes érintőképernyő az egyszerű beállításhoz és kezeléshez

25,9 ml-es tintapatron kapacitás

Kis helyigény – 616 x 369 x 228 mm

 

Kulcsszavak: fotó A3 nyomtató Epson

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38