Új felhőalapú megoldásokat vezet be az Oracle

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 24. 16:34

Számos vállalatnak van szüksége korszerű szoftveres megoldásokra a szállítmányozás nemzetközi viszonylatú tervezéséhez és lebonyolításához. Mindeddig azok, amelyek felhőalapú megoldást kerestek számos helyszínre vagy országra kiterjedő, összetett, dinamikus logisztikai és kereskedelmi tevékenységeik szervezéséhez, azzal a dilemmával szembesültek, hogy a felhőben működő alkalmazások funkciószegények, a funkciógazdag szoftverek pedig nem képesek kihasználni a felhő nyújtotta lehetőségeket.

Annak érdekében, hogy a vállalatok ne kényszerüljenek ilyen nehéz döntésre, az Oracle megjelentette piacvezető vállalati szállítmányozási és nemzetközi szállítástervezési megoldásainak felhőalapú változatait Oracle Transportation Management Cloud és Oracle Global Trade Management Cloud néven.

Így a hagyományos, helyszíni telepítésű rendszerek mellett lehetőség van a gyorsan üzembe helyezhető felhőalapú megoldások bevetésére, amelyek a kis cégektől a legnagyobb vállalatokig rugalmasan szolgálják ki az igényeket, és hatékonyabb alternatívát kínálnak az eddigi működéshez képest. Az Oracle Cloud szolgáltatásportfólió részeként kínált új megoldások egységes platformon támogatják a szállítmányozást, biztosítva a vámügyi és kereskedelmi előírásoknak való megfelelést. Segítségükkel garantálható a vállalati szintű rendelkezésre állás, adatbiztonság és méretezhetőség.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Digital Health Summit: Elkerülhetetlen a digitalizáció a jövő gyógyszeripara számára

A gyógyszeripar digitális transzformációja vitathatatlanul az egyik legizgalmasabb és a legnagyobb érdeklődésre számot tartó téma az automatizáció és az ipar 4.0 témakörében. A szektorban ugyanis átlagon felüliek az üzleti lehetőségek, emellett pedig az egyik leginnovatívabb szegmensek közé tartozik, miközben képes erre a megfelelő mennyiségű tőkét allokálni. 

2021. szeptember 16. 12:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46

Ma negyvenéves az IBM PC!

2021. augusztus 12. 09:58