imageFORMULA DR-M1060: itt a Canon legkisebb, ultrakompakt A3-as szkennere

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 25. 11:32

A Canon egy különleges, kompakt kialakítású, A/3-as asztali lapolvasó, az imageFORMULA DR-M1060 forgalmazását kezdte meg. Az új duplex dokumentumszkenner jelenleg a legkisebb A3-as méretű lapolvasó a Canon kínálatában, mely ráadásul a jelenlegi A3-as modellek árának kevesebb, mint a feléért kapható. Az új eszköz az irodák sokféle dokumentumolvasási igényét képes kielégíteni, és hozzájárul a dokumentumok hatékonyabb digitalizálásához és feldolgozásához.

A Canon imageFORMULA DR-M140 a korábbi sikeres modell, az imageFORMULA DR-M1060 formatervét követi, így kis helyen is elfér.  Ennek a kialakításnak a legfontosabb jellemzője az, hogy az eszköz kétféleképpen is képes a dokumentumokat behúzni: egy U alakú és egy egyenes adagolón keresztül. Ezt a kettőt kombinálva az eszköz nem csak figyelemre méltóan kis helyet foglal olyan munkahelyeken, ahol a kis helyigény nagyon fontos szempont, hanem rendkívül rugalmas is, mivel jól kezeli a legkülönfélébb anyagokat – a vékony papíroktól a vastag azonosítókártyákig, vagy az akár 3 méter hosszúságú dokumentumokig.

 


Az imageFORMULA DR-M1060 emellett még gyors is: akár percenként 60 színes lap beolvasására is képes valós idejű, kétoldalas képalkotás mellett. Emellett egy sor egyéb funkció javítja tovább az eszköz hatékonyságát. A fejlett képfeldolgozási szolgáltatások (szövegminőség-javítás, automatikus színfelismerés, oldalméret-felismerés, kiegyenesítés, olvasati irányba forgatás) gyárilag beépítve érkeznek; a vállalkozások számára nagy előnyt jelenthet a precízebb beolvasás, és hogy kevesebb időt igényel a szerkesztés. A precizitást az eszköz új papírbehúzás-érzékelői is javítják, amelyek észlelik a behúzási eltéréseket és azonnal leállítják a beolvasási folyamatot, nehogy a dokumentum sérüljön.

 Az imageFORMULA DR-M1060-hez professzionális dokumentumfeldolgozó szoftverek* is tartoznak, amelyek például gyors kapcsolatot biztosítanak a SharePoint rendszerrel, PDF-A formátumba mentik a fájlokat archiválás céljából, és kétrétegű PDF-be a szerkesztőeszközök számára. A lapolvasó funkciói tovább bővíthetők olyan kiegészítőkkel, mint az A3 Flatbed Scanner 201, A4 Flatbed Scanner 101 (két síkágyas lapolvasó), vagy a vonalkód-olvasó modulok.

Az imageFORMULA DR-M1060 már kapható a Canon viszonteladóknál.


A mellékelt szoftvercsomag tartalma: CaptureOnTouch 2, CapturePerfect 3.1, eCopy PDF Pro Office, Kofax VRS illesztőprogram (AIPE alrendszer is)

Kulcsszavak: lapolvasó szkenner Canon

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38