Kedvezményes repülőjegy Észak-Amerikába a Vodafone Reddel

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 26. 17:31

A Vodafone Red szolgáltatáscsomagjának előfizetői a kedvezményes roaming mellett 2014. október 1. és 2015. április 30. között akciós áron utazhatnak az Egyesült Államokba és Kanadába, jelentette be a Vodafone és a British Airways.

Az Amerikai Egyesült Államok a magyar utazók körében a legnépszerűbb EU-n kívüli célország a KSH adatai szerint. A British Airways számos tengeren túli célállomásra indít járatokat londoni átszállással Budapestről, melyek mindegyikén maximális kényelem és számos fedélzeti szolgáltatás gondoskodik a felejthetetlen utazási élményről. A légitársaság nemrégiben új, ultramodern Airbus A380-as gépekkel bővítette flottáját a London-Los Angeles és London-Washington útvonalakon. Az Airbus A380-as kétszintes repülőgépe a világ legnagyobb utasszállító légi járműve, így mindazok, akik erre a két úti célra foglalnak repülőjegyet az akció keretében, most egy egészen különleges repülési élménnyel gazdagodhatnak kedvezményes áron.

 

A Vodafone Magyarország szeptember elsejével terjesztette ki az Európa Napijegy hatókörét, így az előfizetéses ügyfelek az Egyesült Államok területén is kiszámítható, napi 990 Ft-os költséggel, a hazai árakon, a hazai adatforgalmi keret terhére használhatják a mobiljaikat 2015. január 31-ig.

 

A Vodafone Red ügyfelei a Napijeggyel az USA területén is élvezhetik a korlátlan hívás és SMS-küldés lehetőségét, és a hazai adatforgalmi keretüket – ami a Red Plus előfizetőknél 4GB - is használhatják.  Mindezen túl a Vodafone és a British Airways közös akciójának keretében a Red előfizetők októberi foglalással egészen 2015. április végéig 20% kedvezménnyel utazhatnak egy alkalommal az USA-ba és Kanadába, ráadásul egyszerre akár kilencen is igénybe vehetik a kedvezményt. A kedvezmény kiterjed a  British Airways partner-járatait választókra, így az American Airlines, a Finnair, az Iberia, vagy az Open Skies utasaira is.

 

 

Az egy átlagos amerikai hamburger áránál* is kevesebbe kerülő Európa Napijeggyel az utazók, ahogy EU területén, illetve Norvégiában, Izlandon, Liechtensteinben, Svájcban és a nagyon sokak által látogatott Törökországban, úgy az Egyesült Államokban is az itthoni tarifájuknak megfelelő díjakon indíthatnak hívásokat, küldhetnek SMS-eket vagy internetezhetnek a hazai adatforgalmi keretük terhére.

 

Kép: citifmonline.com

Kulcsszavak: repülés Vodafone Red

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38