Szarvashiba az iOS 8.0.2-ben is

Farkas Norman, 2014. október 2. 09:33

Az iOS 8.0.2 szoftverfrissítés ugyan orvosolja az előzőleg kiadott rendszerfrissítésben felbukkant súlyos problémákat, de tartalmaz egy hibát, ami miatt az iPhone és iPad tulajdonosok egy csapásra elveszíthetik az iCloudban tárolt iWorks fájljaikat.

iPhone bemutató ide, vagy oda, az Apple-re nagyon rájár a rúd mostanság. Először az iOS 8.0.1 rendszer katasztrofális hibái miatt káromkodhattak az iPhone 6 és iPhone 6 Plus tulajdonosok, majd a #bendgate sztori, avagy az új mobilok nemkívánatos hajlékonysága „jóvoltából” került reflektorfénybe a cupertinói gyártó. A sor az iOS 8.0.2 szoftver nemrég felfedezett hibájával folytatódik, ami messze nem olyan vészes, mint az előző verziónál tapasztalt problémák, mégis sokaknak okozhat kellemetlen helyzetet.

 

A hiba akkor jön elő, ha iOS 8.0.2 alatt vissza szeretnénk állítani az alapbeállításokat, vagyis törölni szeretnénk a sajátjainkat. Ekkor ugyanis hiába közli a rendszer, hogy érintetlenek maradnak az adataink és a média fájljaink, szemrebbenés nélkül törli az iCloudban tárolt iWorks mentéseinket.

 

Tény, hogy csak akkor járhatunk pórul a bug miatt, ha rendelkezünk iCloudba mentett iWorks fájlokkal, tehát nem mindenkit érint a dolog, de azért nem szívesen lennénk egy ily módon károsult iFelhasználó helyében.

 

 

[Forrás: MiK]

Kulcsszavak: iPhone Apple bug hiba iOS 8

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38