ZyXEL UAG sorozat: megbízható internetelérés éttermeknek, szállodáknak

forrás: Prím Online, 2014. október 3. 12:10

A vendéglátóipar számára kulcsfontosságú gyors és hatékony internetelérést biztosító sorozatot tett elérhetővé a piacon a tajvani ZyXEL. Az UAG termékcsalád a megfelelő sebességet és a biztonságos szörfölést is szolgáltatni képes, emellett támogatja a különböző platformok egyidejű csatlakozását. 

Az üzleti- és magánfelhasználók egyre növekvő száma kihívás elé állítja a hoteleket, éttermeket, konferenciahelyszíneket, emellett az ott dolgozók is számítanak a szélessávú internetelérésre a mindennapi munkájukban. A gyenge Wi-Fi csatlakozás pedig negatív értékelésekhez vezethet, ami hosszabb távon a látogatók csökkenését eredményezheti.

 

A tajvani ZyXEL most egy számos fontos funkcióval rendelkező, költséghatékony megoldást kínál a vendéglátóipar számára: az UAG sorozat átjárói több száz vezeték nélküli eszközt képesek felismerni és támogatni. A prémium beállításokat használva az sorozat tagjai fokozzák a készülékek teljesítményét és javítják a skálázhatóságot is. Képesek akár 32 hozzáférési pont (UAG 5100) menedzselésére is, a beépített integrált WLAN kontroller pedig egyesíti a teljesítmény és sebesség előnyeit. Mindezeknek köszönhetően az UAG sorozat bármely tagja megfelelő választás lehet olyan kis- és középméretű épületek számára, mint például könyvtárak vagy kongresszusi központok. Az UAG5100 típusú átjáró egyszerre akár 800 egyidejű bejelentkezést is képes kezelni, miközben biztosítja a fennakadásmentes működést.

Az UAG sorozat minden tagja zökkenőmentesen üzemel 2.4GHz és 5GHz sávon is. A felhasználói igényektől függően priorizálható a csatlakoztatott eszközökre és a kívánt frekvencia tartományokra. A BYOD (Bring Your Own Device), azaz a “Hozd a saját eszközöd” trendnek megfelelően a tabletek és az okostelefonok egyaránt könnyedén felcsatlakoztathatóak a hálózatra. Az integrált biztonsági funkcióval a felhő alapú alkalmazások is kiemelt figyelemben részesülnek, illetve differenciálhatóak a személyzet és a vendégek számára. A csoportokra osztható felhasználók megkönnyítik a gyors azonosítást és a hozzáférési szintek pontos beállítását.

 

A ZyXEL UAG eszközeire is kiterjesztette az élethosszig tartó garancia programját, emellett a telepítés és a beállítás során technikai segítséget is nyújt felhasználói számára.

 

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HP a V4 Future Sports Festivalon mutatja be legújabb OMEN gaming eszközeit

 A HP az OMEN termékek széles kínálatát mutatja be szeptember 21-én és 22-én a V4 Future Sports Festivalon. A kilátogató játékosok megismerhetik az OMEN 15 és OMEN X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek és az új OMEN Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az OMEN Photon vezeték nélküli egér, amely könnyedén személyre szabható és Proaktív Vezeték nélküli Technológiájával 0,2 ms-os válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak OMEN kijelzőit is, köztük a 32 colos vagy 27 colos monitorait NVIDIA® G-SYNC® technológiával. 

2019. szeptember 19. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás