Új szoftvereket mutatott be Xerox

Továbbfejlesztett szoftverekkel garantálja a biztonságos felhőbe szkennelést és nyomtatást

forrás: Prím Online, 2014. október 3. 14:34

A Xerox továbbfejlesztette alkalmazásait, melyek a biztonságra fókuszálva kínálnak rugalmas megoldást a felhasználóknak. A Secure Access Unified ID System Version 5.0, a Mobile Print Solutions 3.0 és az App Studio 2.0 révén a szervezetek számára egyszerűbbé válhatnak a napi rutinfeladatok.

Napjaink üzletmenete rutinja megkívánja, hogy mindig rendelkezésre álljunk és bármilyen feladatot biztonsággal végre tudjunk hajtani, tartózkodjunk bárhol is. A Xerox ezen igényeket szem előtt tartva fejlesztette tovább alkalmazásait és mutatja be a Secure Access Unified ID System Version 5.0-át, a Mobile Print Solutions 3.0-át és az App Studio 2.0-át – az alkalmazásokat melyekkel a szervezetek mobilabban értékesíthetnek, kínálhatnak szolgáltatásokat és szervezhetik üzleti folyamataikat.

 

A legújabb szoftverfejlesztések olyan rugalmas megoldásokat kínálnak, melyekkel az üzleti folyamatok és a napi rutinfeladatok egyszerűbbé, gyorsabbá, biztonságosabbá és mobilabbá tehetők.

 

Xerox Secure Access v5.0

 

A Xerox Secure Access nyomtatás kezelő megoldás 5.0-ás verziója a Xerox Secure Access Unified ID System® kényelmesebb hálózati azonosítást kínál: a rendszer segítségével a szervezetek gyorsan azonosíthatják a felhasználóikat, akik biztonságosan nyomtathatják ki a dokumentumokat – a lehető legegyszerűbb módon.

 

Xerox Mobile Print v3

 

A Xerox és más típusú berendezéseken való nyomtatás menedzselésén kívül, a Mobile Print Solutions 3.0-ás verziója lehetőséget ad a felhasználónak arra, hogy beállítsa a média méretét, kiválassza a nyomtatandó oldalakat, továbbá hogy egy automatikus keresést követően kiválassza a használni kívánt nyomtatót, és leellenőrizze annak státuszát. Az új szoftver segítségével a rendszergazdák kártyás vagy pin-kódos azonosítási rendszert használhatnak, mely többek között lehetőséget ad számukra arra is, hogy nyomonkövessék az irodába jutó és az irodából kikerülő információkat.

 

Xerox App Studio v2.0

 

Az új ConnectKey alkalmazások segítségével a Xerox App Studio 2.0-ás verziója közvetlen hozzáférést biztosít a felhasználóknak az olyan hosztolt felhőszolgáltatásokhoz, mint a Microsoft Office 365 és a Dropbox, így a felhasználók egy gombnyomással közvetlenül a felhőbe tudnak szkennelni és tudnak onnan nyomtatni. A felhasználók egy alkalmazás segítségével a saját URL-jükről is nyomtathatnak – legyen az tűzfal mögött vagy a felhőben – létrehozva egy kényelmes, könnyen használható, a pillanatnyi igényekre szabott nyomtatási környezetet.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MMD bemutatja a Philips 276C8 monitort

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti az USB-C csatlakozóval rendelkező Philips Moda 276C8 LCD monitor piaci bevezetését. Ez a 27 hüvelykes Quad HD monitor minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre egy mai felhasználónak szüksége van ahhoz, hogy a számítógép előtt töltött minden percét élvezhesse. A stílusos káva nélküli esztétikától kezdve az USB-C csatlakoztathatóságon át a kiváló képminőségig, a Philips 276C8 a teljesítmény és a dizájn ideális elegyét kínálja.

2019. december 6. 13:24

A CraftUnique az ipari 3D nyomtatás nemzetközi élvonalában

A 3D nyomtatás nem csupán az átlagfelhasználók egyedi ötleteinek és elképzeléseinek a megvalósítója, de az ipar számára is egyre nagyobb jelentőségű technológia. A 100 %-ban magyar tulajdonú CraftUnique Kft. egy németországi kiállításon mutatta meg magát és kreativitását. A vállalat egy CraftBot 3D nyomtató formájú standdal várta a látogatókat, akik így egy igazi 3D nyomtató belsejében tudhattak meg még többet a magyar márkáról.

2019. november 27. 11:33

Az MMD bemutatja a 43 hüvelykes Philips 439P9H SuperWide monitort

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere útjára indítja a 439P9H SuperWide ívelt LCD képernyőt. A 49 hüvelykes formátum sikerét követően a Philips 439P9H egy 43 hüvelykes opcióval gazdagítja a növekvő ultraszéles családot. A fényűzően tág munkahellyel és lenyűgöző DisplayHDR 400 technológiával rendelkező monitor olyan termelékenység-növelő funkciókkal van ellátva, mint például a beépített USB-C dokkolóállomás, a Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő webkamera és a MultiClient integrált KVM kapcsoló, valamint a mindenre kiterjedő nagyszerű élményt további számos kényelemnövelő funkció is fokozza.

2019. november 20. 09:07

A Studio F. A. Porsche formatervezésével érkezik az új AOC monitor

Amióta az év egy korábbi dőpontjában érkezése bejelentésre került, a dizájn-tudatos felhasználók izgatottan várják a pillanatot, amikor asztalaikra helyezhetik a Studio F. A. Porsche által formatervezett AOC Q27T1 monitort. Ez a pillanat most végre elérkezett. A 68,6 cm (27 hüvelyk) képátlójú QHD felbontású IPS panellel és mnulla éllel rendelkező monitor, három oldalon keret nélküli dizájnjával és egyedülálló lábazatával egy valódi műremek, amely élménnyé teszi a munkát.

2019. november 8. 11:25

Kompromisszumok nélküli munka a HP új laptopjával

A HP bemutatja az egy kilogrammnál is könnyebb,  új HP Elite Dragonfly  prémium laptopokat, amelyeket a mobilis üzleti felhasználóknak terveztek. A művészi kialakítású, erőteljes és biztonságos HP Elite Dragonfly a mobilis munkavégzés új korszakát hozza el. A HP emellett két lenyűgöző ívelt monitorral szélesíti kijelző portfólióját, amelyeket a modern irodai környezet igényeinek megfelelően alkottak meg.  

2019. október 28. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás