Nyomtatóipari trend: nő az igény a specializált gépek iránt

forrás: Prím Online, 2014. október 10. 09:33

Csaknem bármilyen nyomtatási környezetbe – többek között gyorsnyomdákba, kreatív ügynökséghez, és a kiadványokra nagy hangsúlyt fektető kis- és középvállalkozások irodájába is – jól illeszkedik az új Xerox Color C60/C70 nyomdagép. A felhasználók éppúgy nyomtathatnak vele egyenetlen felületű poliészter címkéket, mint menüket, cégtáblákat vagy kirakat matricákat.

A Xerox Color C60/C70-nel éles, egyenletes minőségű, színhelyes, és akár 2400*2400 dpi felbontású nyomatokat készíthetünk, miközben segítségünkre van a továbbfejlesztett front-to-back képregisztrációs technológia is. A precízen elkészített nyomatokon többek között a következő befejező műveleteket alkalmazhatjuk a berendezéssel: fűzés, tűzés, lyukasztás, hajtogatás és vágás. 
 
A Xerox Color C60/C70 speciális kreatív papírra (linen média) is nyomtathatunk, így látványos rendezvénykellékeket, dekorációs eszközöket is előállíthatunk. A Xerox Emulsion Aggregation   (EA) toner – mely alacsony hőmérsékleten olvadó festéket tartalmaz – lehetőséget ad a sorban végzendő munkafolyamatok felgyorsítására, és megkönnyíti az olyan anyagokkal való munkát, mint a poliészter.

 


 
A Xerox Color C60/C70 további tulajdonságai és funkciói:


-    70 oldal/perces színes és 75 oldal/perces fekete-fehér nyomtatás
-    Kategóriájában különlegesnek számító tanúsítványok: IDEAlliance Certified Digital Press System, Gracol, Fogra offset és Pantone.
-    Négy választható nyomtató szerver/vezérlő a Xeroxtól és az EFI-től, melyek megnövelik a termelékenységet, lerövidítik a bonyolultabb munkafolyamatokhoz szükség időt, és hatásos, intenzív színképű nyomatokat garantálnak:
-    A Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery® az EFI legújabb rendszerét, a Fiery FS150 Pro-t használja
-    Az integrált, a kategóriában újdonságnak számító Xerox FreeFlow Print Server egyszerűen használható Microsoft Windows architektúrában kínál termelésvezérlést
-    Változó-adat kezelés a perszonalizált kiadványokhoz
-    Előreprogramozott munkafolyamat megoldások, melyekkel a feladatok nyilvántartása, monitorozása és nyomon követése válik hatékonyabbá és biztonságosabbá.
 

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép nyomtatás

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jobban fogy az asztali PC, mint tavaly ilyenkor

Szokatlan trendeket lehetett megfigyelni az asztali PC-k értékesítésében szeptember első négy hetében, a tanév első heteiben: jelentősen több asztali gép talált  gazdára mind az eMAG-nál, mind az Extreme Digitalnál, mint tavaly ilyenkor, és jelentősen nőtt az Apple-gépek forgalma is.

2021. október 5. 09:57

A Philips bővíti a hulladékcsökkentési szolgáltatás élvonalát

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a következő mérföldkövet a márka fenntartható monitortechnológia felé vezető útján. A Philips monitors együttműködik a Closing the Looppal, a zöld beszerzési szolgáltatások globális szolgáltatójával és a TCO Developmenttel, a világ vezető IT fenntarthatósági tanúsítványa, a TCO Certified mögött álló szervezettel egy kísérleti projektben, amelynek célja a monitorhulladék fenntartható csökkentése. 

2021. október 2. 14:33

Ki, milyen kiegészítő eszközzel szerelje fel a munkakörnyezetét?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és együttműködni a kollégákkal, ma már nem feltétlenül elég egy megbízható laptop. A kényelmünk és az egészségünk szempontjából is fontos, hogy munkaállomásunk megfelelő kiegészítőkkel legyen ellátva. Az ideális informatikai háttér minden munkakörben mást jelent, és ez nem csak feladatkörönként, de személyenként is változhat. A Dell Technologies szakembere megosztja a legfontosabb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan alakíthatunk ki kényelmes, egészséges, és a munkánkat leginkább támogató környezetet.

2021. szeptember 18. 16:46

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Becsengettek: milyen laptop kell az iskolatáskába?

A tanévkezdésnél idén a szülőknek arra is kell gondolniuk, hogy mit tehetnek egy esetleges újabb digitális vagy hibrid oktatás alkalmával. A világ megváltozott, már nem lehet többé csak a könyvekre és a füzetekre támaszkodni, a diákoknak digitális eszközökre is szükségük van. Egy laptop szakértő segítségével azt vettük végig, hogy milyen szempontok alapján érdemes vásárolni.

2021. szeptember 10. 19:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20