Nyomtatóipari trend: nő az igény a specializált gépek iránt

forrás: Prím Online, 2014. október 10. 09:33

Csaknem bármilyen nyomtatási környezetbe – többek között gyorsnyomdákba, kreatív ügynökséghez, és a kiadványokra nagy hangsúlyt fektető kis- és középvállalkozások irodájába is – jól illeszkedik az új Xerox Color C60/C70 nyomdagép. A felhasználók éppúgy nyomtathatnak vele egyenetlen felületű poliészter címkéket, mint menüket, cégtáblákat vagy kirakat matricákat.

A Xerox Color C60/C70-nel éles, egyenletes minőségű, színhelyes, és akár 2400*2400 dpi felbontású nyomatokat készíthetünk, miközben segítségünkre van a továbbfejlesztett front-to-back képregisztrációs technológia is. A precízen elkészített nyomatokon többek között a következő befejező műveleteket alkalmazhatjuk a berendezéssel: fűzés, tűzés, lyukasztás, hajtogatás és vágás. 
 
A Xerox Color C60/C70 speciális kreatív papírra (linen média) is nyomtathatunk, így látványos rendezvénykellékeket, dekorációs eszközöket is előállíthatunk. A Xerox Emulsion Aggregation   (EA) toner – mely alacsony hőmérsékleten olvadó festéket tartalmaz – lehetőséget ad a sorban végzendő munkafolyamatok felgyorsítására, és megkönnyíti az olyan anyagokkal való munkát, mint a poliészter.

 


 
A Xerox Color C60/C70 további tulajdonságai és funkciói:


-    70 oldal/perces színes és 75 oldal/perces fekete-fehér nyomtatás
-    Kategóriájában különlegesnek számító tanúsítványok: IDEAlliance Certified Digital Press System, Gracol, Fogra offset és Pantone.
-    Négy választható nyomtató szerver/vezérlő a Xeroxtól és az EFI-től, melyek megnövelik a termelékenységet, lerövidítik a bonyolultabb munkafolyamatokhoz szükség időt, és hatásos, intenzív színképű nyomatokat garantálnak:
-    A Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery® az EFI legújabb rendszerét, a Fiery FS150 Pro-t használja
-    Az integrált, a kategóriában újdonságnak számító Xerox FreeFlow Print Server egyszerűen használható Microsoft Windows architektúrában kínál termelésvezérlést
-    Változó-adat kezelés a perszonalizált kiadványokhoz
-    Előreprogramozott munkafolyamat megoldások, melyekkel a feladatok nyilvántartása, monitorozása és nyomon követése válik hatékonyabbá és biztonságosabbá.
 

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép nyomtatás

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Itt a Samsung első Dual UHD felbontású gaming monitorja

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

2023. augusztus 26. 16:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59