A JátékNet webáruház 2014-ben az Ország Boltja

Czipperer Dia, 2014. október 10. 13:45

Megvan az idei év Ország Boltja verseny győzetes. A JátékNet webáruház kapta ezt a megtisztelő címet, ráadásul kategóriája összes díját is sikerült megszereznie.

Júliusban indult útjára az Ország Boltja verseny, melyet az Árukereső.hu indított. A cél az volt, hogy kiderüljön, mely webáruházakat tartják a legjobbnak a fogyasztók a különféle kategóriákban. A megmérettetés immáron negyedik éve zajlik, idén pedig a JátékNet vehette át a legrangosabb elismerést. A webáruház azonban nem csupán az Ország Boltja címet érdemelte ki, ugyanis kategóriájában minden elismerést elnyert.

 

A versenyben több mint 600 online bolt (626) vett részt, és a vásárlók dönthettek arról, ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat. Összesen 357 webáruáz indult a népszerűségi kategóriában, és több mint 83 ezer szavazatt érkezett. Ez jelentős fejlődés a tavalyi évhez képest, az aktivitás 24%-os növekedést mutat. A minőségi díj kategóriájában 464-en versenyeztek. Mindez annak köszönhető, hogy számos bolt csatlakozott az Árukereső Megbízható Bolt programjához.

 

Összesen 30 díjat adtak át, ebből 12 minőségi, valamint 17 népszerűségi díj talált gazdára. A JátékNet kapta az esemény legnagyobb elismerését, az Ország Boltja kitünetést, azonban Játék kategóriában minőségi és népszerűségi díjakért folyó versenyben is első helyen szerepelt.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Huawei Vakációs Barométere rámutat a különbségekre

Hatékonyabban használják ki az okostelefonjaikat a nők, mint a férfiak, előrébb járnak a mobilfizetés, a navigáció és egy sor más, a nyaralás alatt fontos alkalmazás használatában - derült ki abból a kutatásból, amelyet a Huawei Technologies készíttetett többek között Magyarországon is. 

2017. július 28. 08:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21

A megjósolt trendek felé haladnak a kiberbűnözés idei irányai

2017. július 20. 16:59

Az év CIO-ja pályázat

2017. július 6. 13:48

AI-jaj, ez itt és most a robotok őskora!

2017. június 27. 19:27
cloudappsportal.com