WorkCentre 4265: a Xerox új multifunkciós berendezése a leggyorsabb irodai gépek között

forrás: Prím Online, 2014. október 20. 17:30

Leegyszerűsíti a munkafolyamatokat és az eddigieknél is hatékonyabbá teszi a mindennapi irodai feladatok végrehajtását a Xerox új, A/4-es, fekete-fehér multifunkciós berendezése. A WorkCentre 4265 azoknak készült, akik sokat és folyamatosan nyomtatnak irodai munkájuk során, ezért terhelhető és nagy kapacitású készülékre van szükségük.

Percenkénti 53 lapos nyomtatási, illetve másolási, valamint a 70 oldal /perc szkennelési sebességgel a leggyorsabb multifunkciósok közé tartozik a Xerox most bevezetett berendezése. A WorkCentre 4265-öt minden szempontból arra tervezték, hogy szélsebes tempóban és kiváló minőségben végezze el a ráháruló feladatokat. Az első nyomat alig 8 másodperc alatt elkészül. Akár 3240 lap kapacitással rendelkezik, így a feltöltésére ritkán kell időt szakítani.

 

A Print Around funkció bekapcsolásával a gép elraktározza azt a feladatot, amelyet nem tud adott pillanatban végrehajtani, például megfelelő média hiánya miatt. A következő nyomtatási munkát előreveszi az eszköz, majd a függőben hagyott munkára visszatér, amint a felmerült akadály megszűnik. Szintén a hatékonyságot növelik, és a kezelhetőséget könnyítik a berendezés alkalmazásai. Ezek elsősorban a nyomtatási és tartalom megosztási folyamatokat támogatják, amelyek révén egy érintéssel indítható a „szkennelés és e-mail küldés”, vagy a „szkennelés és a felhőbe feltöltés”.A WorkCentre 4265 kompakt, kis helyet igénylő berendezés, amelyben különválasztották a festékkazettát és a dobot, csökkentették az energiafogyasztást, és növelték a teljesítményt. A felmerülő alkatrész költség így szintén csökken, hiszen a különálló egységek kedvezőbb áron szerezhetők be szükséges csere esetén.

A rendszergazdák munkáját is megkönnyíti a WorkCentre 4265 a távoli elérésnek és hibaelhárításnak, illetve a gép által küldött automatikus figyelmeztetéseknek köszönhetően.

A biztonsági szempontokra kiemelt figyelmet fordítottak a fejlesztők. A legújabb védelmi beállításokkal vértezték fel a készüléket, amelyeknek köszönhetően a felhasználók biztonságos hálózaton keresztül nyomtathatnak, faxolhatnak, illetve akár e-mailt is küldhetnek. A berendezés funkciói garantálják, hogy sosem kerülnek illetéktelen kezekbe a továbbított dokumentumok.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Itt a Samsung első Dual UHD felbontású gaming monitorja

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

2023. augusztus 26. 16:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59