Novemberben lesz a SzEK.org őszi konferenciája

Czipperer Dia, 2014. október 21. 08:26

November 11-én az Öböl házban tartja a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) őszin konferenciáját. A rendezvényen a piaci körkép mellett többek között az új, e-kereskedelembe belekóstolt cégek számolnak be tapasztalataikról.

Egyre többen vonulnak a netre, vagyis nyitják meg webáruházukat: többek között még 2013-ban a Tesco, Media Markt, eMag vette útján az onlnie tér felé, és nemrég a Decathlon, Háda, Hervis, Rossmann és Deichmann csatlakozott hozzájuk. „Mintha egy újabb robbanásnak lennénk szemtanúi” – fogalmaztak a szervezők.

 

Az idei őszi konferencián nemcsak a piaci körképet tekintik át, hanem ott lesznek az új cégek képviselői is, akik beszámolnak tapasztalataikról. Így maguk a résztvevők is hasznos tippeket kaphatnak többek között szállítmányozási, pénzügyi kérdésekben. Ezen felül az idei adó és jogi törvénymódosítások is terítékre kerülnek majd.

 

A rendezvényre október 31-ig még kedvezményes áron lehet jelentkezni, és a folyamatosan bővülő program is elérhető már.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Emberi Jogi díjra jelölték a magyar HBO új dokumentumfilmjét

A 25. Szarajevói Filmfesztiválon debütál Bársony Katalin dokumentumfilmje, az HBO gyártásában készült Csillagfény távolság, amely versenybe száll a Szarajevó Szíve díjért (Heart of Sarajevo).

2019. augusztus 17. 12:10

Az LG és a LUMI izgalmas jövőképet mutat be a 2019-es IFA-n

Szándéknyilatkozatot írt alá az LG Electronics (LG) és az IoT- és okosotthon-megoldásokat kínáló LUMI United Technology. A két vállalat célja egy olyan ökoszisztéma létrehozása, amely az eszközök alapszintű irányításán túlmutatva még teljesebb otthoni IoT-környezetet biztosít a felhasználók számára. Az együttműködés olyan intelligens szenzorokat alkalmazó innovációk kifejlesztésére fókuszál majd, amelyek képesek észlelni a beltéri környezet jellemzőit, például a páratartalom és a hőmérséklet változását vagy az ajtók mozgását.

2019. augusztus 17. 09:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás