KKV-AKADÉMIA: okoseszközök, megoldások és alkalmazások az üzletvitelben

forrás: Prím Online, 2014. október 30. 11:28

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA rendezvénysorozatának következő állomása november 11-én a hordozható kütyüket és a köréjük épülő alkalmazásokat és megoldásokat veszi górcső alá. Ezek nem csak az infokommunikációt és az információszerzést forradalmasítják, hanem az üzletvitelt is.

Amikor a számítástechnikai, infokommunikációs megoldások egymáshoz kapcsolódnak, amikor minden eszköz, program közvetlenül kommunikál egymással, és ezeket az előnyöket használjuk az üzletvitelünkben, rendkívül sok megtakarítást érhetünk el. A vezető sokkal több információhoz jut egy időintervallumban, mint valaha, gyors, összeszedett, integrált információszerzésével pontosabb, jobb döntéseket tud hozni.

 

Az okoseszközök általában hordozható kütyük. De az üzleti életben adatszedők, információhordozók, adatintegrátorok. Milyen előnyei vannak például a flottákba beépített eszközöknek, a logisztika, fuvarozás mit nyer az automatikus felismerő rendszerektől, amikor valós idejű nyomon követése történik a szállítási feladatoknak? Adatbiztonságra, a távmunka hatékonyságára, az energiafogyasztás optimalizálására (okos mérők), a SIM-kártyák kommunikálásának előnyeire (m2m), az egyidejű egészségügyi állapotfelmérésekre, a munkaerő-spórolásra (virtuális személyi asszisztens), a tanulásra (digitális tananyag és tanítás) és még számos területre óriási hatással van az okos (kütyük, appok). Az okoseszközök nem csak az infokommunikációt és az információszerzést forradalmasítják, hanem az üzletvitelt is. Hogyan?

 

Ezekre a kérdésekre keresi a választ a KVV-AKADÉMIA következő rendezvénye Okos üzlet címmel november 11-én.

 

A virtualizáció tulajdonképpen az internet által felgyorsított és helyhez nem kötött üzletvitel korlátlan lehetőségeit hordozza magában. a felhőre pakolt szerverek, központok bárhol és bármennyi információhoz hozzájutást elősegítik, s az üzlet hatékonyságát, költségeit jelentősen befolyásolják. A konferencián bemutatják, hogy hol és mit érdemes virtualizálni, és mennyit lehet megtakarítani, amely nem csak pénzben, hanem szabadidőben is mérhető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com