KKV-AKADÉMIA: okoseszközök, megoldások és alkalmazások az üzletvitelben

forrás: Prím Online, 2014. október 30. 11:28

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA rendezvénysorozatának következő állomása november 11-én a hordozható kütyüket és a köréjük épülő alkalmazásokat és megoldásokat veszi górcső alá. Ezek nem csak az infokommunikációt és az információszerzést forradalmasítják, hanem az üzletvitelt is.

Amikor a számítástechnikai, infokommunikációs megoldások egymáshoz kapcsolódnak, amikor minden eszköz, program közvetlenül kommunikál egymással, és ezeket az előnyöket használjuk az üzletvitelünkben, rendkívül sok megtakarítást érhetünk el. A vezető sokkal több információhoz jut egy időintervallumban, mint valaha, gyors, összeszedett, integrált információszerzésével pontosabb, jobb döntéseket tud hozni.

 

Az okoseszközök általában hordozható kütyük. De az üzleti életben adatszedők, információhordozók, adatintegrátorok. Milyen előnyei vannak például a flottákba beépített eszközöknek, a logisztika, fuvarozás mit nyer az automatikus felismerő rendszerektől, amikor valós idejű nyomon követése történik a szállítási feladatoknak? Adatbiztonságra, a távmunka hatékonyságára, az energiafogyasztás optimalizálására (okos mérők), a SIM-kártyák kommunikálásának előnyeire (m2m), az egyidejű egészségügyi állapotfelmérésekre, a munkaerő-spórolásra (virtuális személyi asszisztens), a tanulásra (digitális tananyag és tanítás) és még számos területre óriási hatással van az okos (kütyük, appok). Az okoseszközök nem csak az infokommunikációt és az információszerzést forradalmasítják, hanem az üzletvitelt is. Hogyan?

 

Ezekre a kérdésekre keresi a választ a KVV-AKADÉMIA következő rendezvénye Okos üzlet címmel november 11-én.

 

A virtualizáció tulajdonképpen az internet által felgyorsított és helyhez nem kötött üzletvitel korlátlan lehetőségeit hordozza magában. a felhőre pakolt szerverek, központok bárhol és bármennyi információhoz hozzájutást elősegítik, s az üzlet hatékonyságát, költségeit jelentősen befolyásolják. A konferencián bemutatják, hogy hol és mit érdemes virtualizálni, és mennyit lehet megtakarítani, amely nem csak pénzben, hanem szabadidőben is mérhető.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Check Point Infinity az NSS ajánlását kapta a független szervezet következő generációs tűzfalak (NGFW) tesztjén

A Check Point Software Technologies Ltd. „ajánlott” („recommended”) értékelést kapott a biztonsági terméket tesztelő és vizsgáló független szervezetek között vezető szerepet betöltő NSS Labs 2017-es, új generációs tűzfalak (Next Generation Firewalls – NGFW) tesztjén. 2011 óta ez a 14-dik alkalom, hogy a vállalat „ajánlott” minősítést kapott az NSS Labs-től.

2017. június 24. 10:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közterületet neveztek el a neves informatikusról, Jánosi Marcellről

2017. június 22. 10:22

Generációs ugrást hoz a technológiában az 5G Koalíció

2017. június 19. 15:16

Gyorsítja külföldi terjeszkedését a Codecool programozóiskola

2017. május 18. 11:11

Google: Bagoly-algoritmussal a hamis hírek ellen

2017. április 27. 15:15
cloudappsportal.com