A Webox előnyeit már a vaterázók is élvezhetik

forrás: Prím Online, 2014. október 31. 16:27

Külföldön évek óta bevett szokás a csomagküldő terminálok használata, melynek igénybevételére már a hazai online vásárlóknak is lehetősége van. A közelmúltban a Vatera is csatlakozott a Webox szolgáltatást kínáló oldalakhoz. Október 27-től a bevezető kampány keretében a Vaterán megrendelt termékek kiszállítása ingyenes a csomagküldő terminálokon keresztül.

Országszerte egyre több ponton érhető el a Webox innovatív csomag átadó/átvevő rendszere. A kiválasztott terminál a nap 24 órájában használható csomagfeladásra és átvételre. Nincs sorban állás, adminisztráció, vagy futárra várás, mindez a felhasználók kényelmét szolgálja. A Webox terminálok országszerte bevásárlóközpontoknál, benzinkutaknál, élelmiszer áruházaknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen az állandó és biztonságos hozzáférés.

 

Ha megérkezik a várt csomag, a felhasználó SMS tájékoztatást kap, de az online csomagkereső szolgáltatás segítségével is folyamatosan nyomon követheti a vásárolt termék útját. Az érintőképes terminálok QR-kóddal vagy azonosítószámmal működnek, és bankkártyás fizetés elfogadására is alkalmasak.

 

A Vatera, mint a hazai e-kereskedelem meghatározó és úttörő szereplője az elsők között csatlakozott ahhoz az innovatív rendszerhez, amelyet a csomagátadó automaták hálózata képvisel. A Vatera számára kialakított, kedvezményes díjazással a Webox rendszere jó eséllyel lesz vetélytársa más futárszolgálatok hasonló szolgáltatásainak.

 

„A biztonságos vásárlói program sikeres bevezetése után egy újabb kényelmi szolgáltatást kínálunk felhasználóink számára. A Webox segítségével a rendelt termékeket a korábbinál is gördülékenyebben és rugalmasabban vehetik át vásárlóink. Úgy gondoljuk, hogy a Webox csomagátadó automatái remekül ki tudják majd elégíteni a vaterás felhasználók igényeit. Az automaták használata a nap 24 órájában, gyakorlatilag sorban állás nélkül lehetséges, így többletszolgáltatást nyújtanak a többi, már működő átvételi pontos rendszerhez képest” – mondta Szanitter Áron, az Allegro Group HU Kft. piacterek üzletág vezetője.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már 100 millió eszközön fut a HUAWEI saját operációs rendszere

Már több mint 100 millió HUAWEI okoseszköz – beleértve az okostelefonokat, táblagépeket és viselhető okoseszközöket – használja a vállalat legújabb operációs rendszerét, a HarmonyOS 2-t. 

2021. szeptember 16. 17:32

Cloud Email Security: újabb mérföldkő a fertőző e-mailek elleni harcban

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú otthoni és üzleti megoldások szállítója bejelentette új SaaS-alapú Cloud Email Security (CES) portfoliójának megjelenését.

2021. szeptember 16. 15:51

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Digital Health Summit: Elkerülhetetlen a digitalizáció a jövő gyógyszeripara számára

A gyógyszeripar digitális transzformációja vitathatatlanul az egyik legizgalmasabb és a legnagyobb érdeklődésre számot tartó téma az automatizáció és az ipar 4.0 témakörében. A szektorban ugyanis átlagon felüliek az üzleti lehetőségek, emellett pedig az egyik leginnovatívabb szegmensek közé tartozik, miközben képes erre a megfelelő mennyiségű tőkét allokálni. 

2021. szeptember 16. 12:45

Okosszemüveget mutatott be a Xiaomi

A világ vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi ma bejelentette, hogy elkészült a Xiaomi Okosszemüveg – egy vadonatúj hordozható intelligens eszköz. A Xiaomi Okosszemüvegben egy képalkotó rendszer és szenzorok találhatók, amelyeket egy kényelmesen viselhető, mindennapos megjelenésű szemüvegbe építettek bele a tervezők MicroLED optikai hullámvezető képalkotó technológia alkalmazásával. Az eszköz mindössze 51 gramm és képes megjeleníteni üzeneteket és értesítéseket, hívásokat fogadni, navigálni, fotózni és szövegeket lefordítani – mindezeket, szó szerint, a szemünk láttára.

2021. szeptember 16. 11:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46

Ma negyvenéves az IBM PC!

2021. augusztus 12. 09:58