Canon XEED WUX6000 projektor, a prezentáció maratonista

forrás: Prím Online, 2014. november 3. 15:35

A Canon új, vezető modellje még tökéletesebb képminőséggel, kevesebb energia felhasználásával, ugyanannak a képnek  beégés nélkül akár 100 órán át tartó folyamatos kivetítésével, könnyű telepítéssel és sokféle csatlakozási lehetőséggel hívja fel magára a figyelmet.

A Canon bejelentette új, csúcsminőségű projektorának, a Canon XEED WUX6000-nek piaci megjelenését. Az új eszközben tovább tökéletesítették a képminőséget, és a hálózati integrációt, a készülék tartósabb és könnyebben telepíthető elődeinél. A XEED WUX6000 ráadásul energiatakarékosabban működik: a ragyogó, nagy felbontású képek kivetítése közben az energiafogyasztása csak 0,076 W/lumen.

 A XEED WUX6000-nek a korábbi modellekénél is jobb a képminősége, könnyebben installálható és többféle csatlakozási hellyel rendelkezik. Mindez egy újonnan kifejlesztett képkezelő alrendszer és az AISYS4.1 (Aspectual Illumination System) optikai rendszernek köszönhető. Az új LCOS panelek még tovább javítják a kivetített képek megjelenését a fényesség és a visszatükrözés javításával, ráadásul még energiatakarékosabban is működnek, mint elődeik.

Az új LCOS panel kiválóan ellenáll a beégésnek, ami azt jelenti, hogy a XEED WUX6000 akár 100 órán át is alkalmas ugyanannak a képnek a folyamatos kivetítésére anélkül, hogy a kép mintázata beleégne a panelbe. (Összehasonlításul: a szokásos LCD panelekbe a kép mindössze két-három óra alatt beleég.) Ez különösen a kiállítási környezetekben nagyon hasznos, ahol a látogatók felé akár napi 10 órán át kell ugyanazt a tartalmat megjeleníteni.

A XEED WUX6000 öt különböző projektor-objektívvel kompatibilis, amelyek között egy rövid és állandó fókusztávolságú objektív, egy széles zoom-, egy normál zoom-, egy hosszú zoom- és egy ultrahosszú zoomobjektív található.  Mind az öt objektív ugyanolyan foglalatot használ, mint ami a XEED WUX 4000-en és WUX5000-en található, így- mivel kompatibilisek a meglévő eszközökkel – nagyobb rugalmasságot kínálnak a rendszerintegrátorok és ügyfelek számára a telepítésnél.

 A képek akár 600 hüvelyk (1524 cm) képátlójúak is lehetnek, 16:10-es képaránnyal, mindössze 13 méterről vetítve a széles szögű RSIL05WF zoomobjektívvel. A motorizált objektívmozgatási funkcióval bármilyen irányban beállíthatják a kép pozícióját a távirányítóval. A XEED WUX6000-ben emellett beépített, élsimításos képjavítás is található, ami segít a képek precíz összeillesztésében. A kivetítő emellett igen sokféle szögben elhelyezhető, így a legkülönbözőbb video-installációkhoz is remek megoldást kínál, a padlótól a plafonig bárhonnan tökéletes képet kapunk.

A XEED WUX6000 2014 decemberében kerül az üzletekbe.

Kulcsszavak: projektor Canon

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC összállította ünnepi ajándékkalauzát

Legyen szó ambiciózus vagy alkalmi játékosokról, felfedezőkről, stratégiai lángelmékről, kalandorokról vagy profi e-sportolókról: Az AOC monitorai fokozzák a játékkalandot, így ideális társat jelentenek az ünnepi időszakban. Íme az AOC ajándékkalauza.

2023. december 6. 17:41

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Az AOC és a Philips Monitors rangos EPEAT Climate+ bajnokok lettek

Az elektronikai iparban a környezeti felelősségvállalás és az innováció felé tett jelentős lépésként az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, valamint az AOC, egyike a vezető kijelzőgyártóknak büszkén jelenti be, hogy a közelmúltban elnyerték az EPEAT Climate+ tanúsítványt. Logójuk mostantól jól láthatóan szerepel az EPEAT weboldalán, jelezve fontos szerepüket és elismerésüket a környezettudatos technológia területén. Ez a minősítés aláhúzza a szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű termékek kifejlesztése iránti elkötelezettségüket.

2023. november 28. 12:58

A Philips Monitors új szintre emeli a videojátékot

Az ünnepek közeledtével eljött a gamerek ideje. Bemutatkozik az Evnia gaming monitorok termékcsaládjának új tagja, a Philips Monitors termékportfóliójának legújabb terméke: a Philips Evnia 32M2C5500W. A játékosok számára sebességet, lenyűgöző élményt és kényelmet biztosító monitor végtelen szórakozást és kiváló értéket nyújt, mindezt stílusos kialakítással.

2023. november 23. 12:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27