Canon XEED WUX6000 projektor, a prezentáció maratonista

forrás: Prím Online, 2014. november 3. 15:35

A Canon új, vezető modellje még tökéletesebb képminőséggel, kevesebb energia felhasználásával, ugyanannak a képnek  beégés nélkül akár 100 órán át tartó folyamatos kivetítésével, könnyű telepítéssel és sokféle csatlakozási lehetőséggel hívja fel magára a figyelmet.

A Canon bejelentette új, csúcsminőségű projektorának, a Canon XEED WUX6000-nek piaci megjelenését. Az új eszközben tovább tökéletesítették a képminőséget, és a hálózati integrációt, a készülék tartósabb és könnyebben telepíthető elődeinél. A XEED WUX6000 ráadásul energiatakarékosabban működik: a ragyogó, nagy felbontású képek kivetítése közben az energiafogyasztása csak 0,076 W/lumen.

 A XEED WUX6000-nek a korábbi modellekénél is jobb a képminősége, könnyebben installálható és többféle csatlakozási hellyel rendelkezik. Mindez egy újonnan kifejlesztett képkezelő alrendszer és az AISYS4.1 (Aspectual Illumination System) optikai rendszernek köszönhető. Az új LCOS panelek még tovább javítják a kivetített képek megjelenését a fényesség és a visszatükrözés javításával, ráadásul még energiatakarékosabban is működnek, mint elődeik.

Az új LCOS panel kiválóan ellenáll a beégésnek, ami azt jelenti, hogy a XEED WUX6000 akár 100 órán át is alkalmas ugyanannak a képnek a folyamatos kivetítésére anélkül, hogy a kép mintázata beleégne a panelbe. (Összehasonlításul: a szokásos LCD panelekbe a kép mindössze két-három óra alatt beleég.) Ez különösen a kiállítási környezetekben nagyon hasznos, ahol a látogatók felé akár napi 10 órán át kell ugyanazt a tartalmat megjeleníteni.

A XEED WUX6000 öt különböző projektor-objektívvel kompatibilis, amelyek között egy rövid és állandó fókusztávolságú objektív, egy széles zoom-, egy normál zoom-, egy hosszú zoom- és egy ultrahosszú zoomobjektív található.  Mind az öt objektív ugyanolyan foglalatot használ, mint ami a XEED WUX 4000-en és WUX5000-en található, így- mivel kompatibilisek a meglévő eszközökkel – nagyobb rugalmasságot kínálnak a rendszerintegrátorok és ügyfelek számára a telepítésnél.

 A képek akár 600 hüvelyk (1524 cm) képátlójúak is lehetnek, 16:10-es képaránnyal, mindössze 13 méterről vetítve a széles szögű RSIL05WF zoomobjektívvel. A motorizált objektívmozgatási funkcióval bármilyen irányban beállíthatják a kép pozícióját a távirányítóval. A XEED WUX6000-ben emellett beépített, élsimításos képjavítás is található, ami segít a képek precíz összeillesztésében. A kivetítő emellett igen sokféle szögben elhelyezhető, így a legkülönbözőbb video-installációkhoz is remek megoldást kínál, a padlótól a plafonig bárhonnan tökéletes képet kapunk.

A XEED WUX6000 2014 decemberében kerül az üzletekbe.

Kulcsszavak: projektor Canon

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Itt a Samsung első Dual UHD felbontású gaming monitorja

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

2023. augusztus 26. 16:51

Prémium kategóriás Evnia monitor

Megérkezett a magával ragadó és fényűző játékélmény csúcsjátékosa. Az Evnia, a Philips új gaming almárkája bejelentette a prémium kategóriás Evnia 8000 monitor sorozat legújabb tagját: a Philips Evnia 49M2C8900 monitort. A 49M2C8900 azon játékosok számára készült, akik olyan csúcstechnológiás kijelzőt keresnek, amely magával ragadó élményt és első osztályú teljesítményt nyújt munkához és játékhoz egyaránt. A 49M2C8900 a sokoldalúság megtestesítője olyan funkciókkal, mint például a hatalmas 32:9 SuperWide (48,9 hüvelykes) képernyő és az átfogó USB-C dokkolóállomás, amely támogatja a csatlakoztatott eszközök 90 W-os energiaellátását.

2023. augusztus 23. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59