Karácsonyi készülődés: tippek az Inviteltől

forrás: Prím Online, 2014. november 4. 16:06

Az utcákon és a bevásárlóközpontokban lassan megjelennek az ünnepi dekorációk, a rádiók pedig elkezdik játszani a Jingle Bells című számot, ami nem jelenthet mást, mint, hogy közeleg az év egyik legjobban várt időszaka, a karácsony. Hogy az ünnep igazán gondtalan és felejthetetlen legyen, nem árt, ha elkezdünk időben készülődni, így szeretteinkkel is több időt tölthetünk együtt a téli szünetben. Az Invitel  hasznos segítségünkre lehet az ajándékok beszerzésétől a tökéletes bejgli elkészítéséig. Az Invitel előfizetői körében végzett felmérés szerint például az emberek 21,3 százaléka a világhálón gyűjt információt az ünnepi vásárláshoz, ez az arány a 35 év alattiak esetében pedig 50 százalék. A vállalat éppen ezért,  kedveskedve most akciósan kínálja a fenti szolgáltatásokat egyben tartalmazó Invilág csomagjait.

Az ünnepi hangulat otthonunkban kezdődik
A karácsonyi hangulat megteremtéséhez elengedhetetlen, hogy lakásunkat is díszbe öltöztessük az olyan apróbb részletektől kezdve, mint a téli mintás szalvéta vagy terítő, az égősoron át a talán legfontosabbnak nevezhető asztal- és karácsonyfadíszig. A különböző életmódcsatornákon, például az Invitel kínálatában sok településen elérhető ,  vagy  adókon az ünnepi időszak előtt bőven találunk olyan műsorokat, amelyekből ihletet meríthetünk otthonunk berendezéséhez.

Karácsonyi kényelem a tévé előtt is
A  előnyeit kihasználva már az sem jelenthet problémát, ha ezeket az adásokat munkaidőben sugározzák, hiszen a megfelelő beltéri felvevőegység segítségével előre beprogramozhatjuk a rögzítésüket, és a nekünk ideális időben visszanézhetjük őket. Az Invitel széles televíziós kínálatában számos  is elérünk, így akár eredeti nyelven is tájékozódhatunk arról, hogy a világ más országaiban milyen hagyományok szerint ünneplik a karácsonyt, továbbá egyedi ötletekkel is gazdagodhatunk a műsorokból.

Egy kattintásra a legjobb ajándéktól
A karácsonyi ajándékok beszerzése sokszor külön tervezést igényel, hiszen a boltok zsúfolásig telve vannak, így szabadidőnkből akár hosszú értékes órák is elmehetnek a sorban állással. Sokkal kényelmesebb ilyenkor otthonról, webes felületen intézni a bevásárlásokat, így nem kell utazgatni, hogy minden kiszemelt meglepetést beszerezzünk. Csupán pár percet vesz igénybe az a néhány kattintás, amellyel kiválasztjuk és megvesszük a megfelelő ajándékokat.

Meglepetés szélessávon
Az  akkor is segítségünkre lehet, ha kézzel készített aprósággal kedveskednénk szeretteinknek, mivel rengeteg „csináld magad” oldalt találhatunk a világhálón, ahol lépésről lépésre bemutatják az elkészítés folyamatát. Az Invitel előfizetői körében végzett legfrissebb kutatása szerint egyre többen élnek az internet nyújtotta előnyökkel. A 35 év alattiak 50 százaléka online gyűjt információt az ajándékozáshoz, 40 százaléka pedig a világhálón szerzi be az ünnepi meglepetéseket. Az adatok tükrében körükben az elektronikai cikkek és a játékok a legnépszerűbb ajándékok, de az egyedi, kézzel készített tárgyakat is egyre többen választják: a fiatalabb korosztály 50 százaléka, míg az összes megkérdezett több mint 30 százaléka tesz ilyet a karácsonyfa alá.

Tökéletes bejgli a vonalban

A karácsonyi menü klasszikus desszertje a bejgli, amit nem egyszerű jól elkészíteni, olyat pedig, amilyet a nagymama süt, szinte lehetetlen. Ugye ismerős a helyezet? A múlt évben a karácsonyi vacsora alkalmával elkértük tőle a titkos receptet, most pedig hiába forgatjuk fel a konyhát, nem találjuk sehol. Ilyenkor a legegyszerűbb, ha feltárcsázzuk a nagyszülőket, akik szinte fejből diktálják a hozzávalókat és az elkészítés lépéseit.

Telefonos traccsparti? Nem gond!

Az Invitel  kiváló eszköz lehet nemcsak a kényelmes kapcsolatteremtéshez, de a meghitt beszélgetésekhez is, mivel szinte biztos, hogy nem csupán a sütemények kerülnek terítékre hívás közben. Ilyenkor van a telefonálás csúcsszezonja, de most akkor sem kell aggódnunk, ha hosszúra nyúlna a társalgás, hiszen az Invitel kedvező percdíjai mellett nyugodtan cseveghetünk a családtagjainkkal.

Karácsonyi figyelmesség az Inviteltől

Az Invitel új lakossági ügyfeleinek is szeretne kedveskedni az ünnepek alkalmából, ezért  közül kettőt vagy mindhármat egyben tartalmazó Invilág csomagokra kétéves szerződéssel most előfizetőknek egyszeri bruttó 10.000 forintot elenged a havi díjból. Az előfizetés keretében a legújabb, tematikus televíziós  egyike 90 napon keresztül díjmentesen kipróbálható, akárcsak a Kaspersky , így garantált a személyre szabott szórakozás és a minél biztonságosabb webes szörfölés, illetve vásárlás.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás