Szülinapi kedvezményekkel várják a vásárlókat az iCentre-ben

forrás: Prím Online, 2014. november 8. 12:44

Az Allee-ban, az Arénában és a MOM Parkban található iCentre üzletek egy éves születésnapjuk alkalmából kedvezményekkel várják a vásárlókat november 9-én, vasárnap.

Egy éve vette át a StarKinget, Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi, kiemelt Apple Premium Reseller (APR) üzlethálózatát a máltai központú Hili Salomone Ltd. cégcsoport.  A tulajdonosváltás névváltozással is járt: az iCentre nevet, a boltok megváltozott arculatát azonban hamar megszokták a vásárlók.

 

Az Alleeban, az Arénában és a MOM Parkban lévő üzletekben elhivatott munkatársak dolgoznak, akik az otthoni felhasználóknak, szakembereknek és vállalkozásoknak is segítenek kiválasztani a megfelelő Apple terméket, mint az iPhone, iPad, Mac és egyéb kiegészítők, tartozékok, vagy az eszközökhöz köthető biztosítások.


A Hili Salomone cégcsoport az elmúlt egy évben regionális központot alakított ki Budapesten, innen irányítja a román fővárosban, Bukarestben nyitott üzletet is és további romániai terjeszkedés is a tervek között szerepel. A cég egy év alatt közel 40%-os forgalomnövekedést ért el, ami azt jelenti, hogy az iCentre APR üzlethálózata a 2014-es üzleti évre 2 milliárd forint feletti árbevétellel számol.

 

Az iCentre APR üzlethálózata november 9-én, vasárnap különleges születésnapi kedvezménnyel várja vásárlóit. Minden Machez 10%, tanár- vagy diákigazolvánnyal akár 20% kedvezménnyel lehet hozzájutni, valamint minden 27"-es iMac mellé plusz 4 GB RAM-ot ad a cég ajándékba. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59