Frissült a HU-GO Mobil alkalmazás

Mészáros Péter, 2014. november 13. 13:33

A fedélzeti eszközzel nem rendelkező hazai és a külföldi fuvarozók mindennapi életét könnyítette meg az idén áprilisban bevezetett, ingyenesen letölthető HU-GO Mobil alkalmazás, amely Android és iOS platformon is elérhető. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. az eddigi felhasználói visszajelzések alapján egy továbbfejlesztett, bővített kényelmi funkciókat tartalmazó HU-GO Mobil alkalmazás-frissítést tett elérhetővé.

A fejlesztés célja egy olyan mobilfizetési megoldás kialakítása volt, amely a fedélzeti eszközzel nem rendelkező, a fizetős útszakaszokat csak alkalmanként használó hazai és külföldi teherfuvarozóknak egyaránt kényelmes megoldást nyújt az elektronikus útdíj megfizetésére.

 Az áprilistól augusztusig terjedő időszakban a fuvarozók csak regisztráció nélkül vásárolhattak viszonylati jegyeket a HU-GO Mobil alkalmazással, bankkártya terhére történő fizetéssel. A HU-GO Mobil továbbfejlesztett verziója a HU-GO rendszerben regisztrált ügyfelek részére új szolgáltatásokat nyújt. A továbbfejlesztett applikáció lehetőséget biztosít a regisztrált HU-GO felhasználóknak – az ügyfél-azonosítójukkal való bejelentkezés után – a folyószámla egyenlegük terhére történő viszonylati jegy vásárlására is. Az új HU-GO applikáció segítségével a fuvarozók egyszerűbben változtathatják gépjárművük tengelyszámát az aktuális állapotnak megfelelően, valamint nyomon követhetik HU-GO folyószámláik egyenlegeit is. A bankkártya adatainak biztonságáról az OTP Bank gondoskodik.

A kibővített kényelmi funkciókkal rendelkező magyar, angol és román nyelven – az alábbi QR kódok segítségével – ingyenesen letölthető alkalmazás hamarosan további nyelveken, valamint Windows operációs rendszerű telefonokon is elérhetővé válik.

Kulcsszavak: HU-GO mobilalkalmazás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20