A Microsoft egykori alelnöke igazolt az SAP-hoz

Czipperer Dia, 2014. november 14. 10:11

A Microsoft alelnöki székéből nyergelt az SAP-hoz a vállalat új technológiai vezetője, Quentin Clark, aki Palo Altóban rendezte be új székhelyét.

Nem akárki igazolt át az SAP üzleti szoftvercéghez. Quentin Clark a Microsoft korábbi alelnöke veszi át a feladatokat Vishal Sikka korábbi technológiai vezetőtől, aki néhány hónappal ezelőtt távozott a vállalattól.

 

Clark a Microsoftnál többek közt adatplatform és felhő területekkel foglalkozott, 1994 óta dolgozott a vállalatnál. Az SAP-nál pedig ezentúl Bernd Leukert-nek, az SAP termékfejlesztésért, és innovációért felelős ügyvezető testületi tagjának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

 

Leukert elmondása szerint nagyon örül, hogy Quentin csatlakozik a csapathoz, hiszen ő nemcsak egy figyelemreméltó technológiai szakember, de egy szenvedélyes vezető is. Azt is hozzátette, biztos abban, hogy szakértelmével jelentősen hozzájárul majd a technológiai stratégia alakításában.


Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új nemzetközi értékesítési vezetővel erősít a Prefixbox

A Prefixbox, e-kereskedelmi termékkereső megoldásokat fejlesztő vállalat, új értékesítési alelnököt és operatív vezetőt üdvözöl a csapatában Deák Árpád személyében, akinek fő feladata a vállalat növekedési ütemének felgyorsítása, új értékesítési csapat kiépítésével, új nemzetközi piacok meghódításával, és a vállalat üzletfejlesztési stratégiájának vezetésével.

2021. december 2. 11:18

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59