Új számlafizető alkalmazással amerikai versenyen döntős a Cellum

forrás: Prím Online, 2014. november 17. 09:26

Döntőbe jutott a Cellum alkalmazásterve az egyik legrangosabb mobilbanki szakmai versenyen, a Citi Mobile Challenge-en. A magyar tulajdonú nemzetközi fejlesztőcég olyan alkalmazástervet nevezett, amely többek között karakterfelismeréssel teszi egyszerűbbé a közüzemi számlák befizetését.

Erős nemzetközi mezőnyben jutott a legjobbak közé a Cellum az Egyesült Államok egyik legfontosabb, mobilbanki és mobilfizetési megmérettetésén, ahol a szektor legjobbjai a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója számára készített megoldásaikkal versengenek. A döntőt három helyszínen, New Yorkban, San Franciscóban és Miamiban tartják, a Cellum pénteken a floridai városban prezentált.

A Cellum pályamunkája egy, a közüzemi számlák okostelefonon keresztüli befizetését segítő alkalmazás. A cég által használt technológia a kényelem mellett gyors és biztonságos fizetési megoldást kínál. A felhasználóknak mindössze a számlaösszesítőt kell mobiljukkal beszkennelniük. Az adatok automatikus azonosítása és a fizetési mód kiválasztása után azonnal indítható a tranzakció, nincs szükség csekkre és sorbanállásra, a számlák bárhol, bármikor rendezhetők. A Cellum alkalmazásával minden tranzakció egyenként jóváhagyható, így lényegesen biztonságosabb fizetési módot nyújt, mint például a csoportos beszedés.

„A Cellum biztonságos mobiltárca platformját használva egy olyan alkalmazást fejlesztettünk a Citi számára, ami a bank ügyfeleinek a hagyományos mobilbanki szolgáltatásokon jóval túlnyúló felhasználói élményt nyújt.” – mondta Jeff McAllister, a Cellum Észak-Amerikáért felelős elnöke.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okoseszközzel erősít a DACHSER

Egész Európában, így Magyarországon is új eszközök kísérik mostantól a DACHSER szállítmányait, az új  kézi szkennerek – SAM (Short distance Assistance Mobile) - segítségével jelentős mértékben csökkent a logisztikai cég papírfelhasználása, egyszerűbb és gyorsabb lett a szállítások mindennapi adminisztrációja, követése. A jövőben az eszközök online összeköttetésben lesznek a tervezőprogramokkal, amelyek valós forgalmi adatok alapján és nyitva tartási idők figyelembe vételével egy algoritmus segítségével tervezik majd meg az útvonalakat.   

2021. december 2. 13:46

A MATE és a KITE Zrt. közösen dolgozik a magyar agrárium modernizálásán

Kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), valamint Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátora, a nádudvari központú KITE Zrt. A megállapodás elsősorban a gyakorlati képzési lehetőségek fejlesztése és a modern agrárdigitalizációs megoldások elterjesztése területén teremti meg a két szervezet közötti együttműködés lehetőségét.

2021. december 2. 12:20

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59