Jótékony célra készült arany borítású UHD TV a Samsungtól

Czipperer Dia, 2014. november 18. 13:41

A Samsung megalkotta legújabb Ultra HD tévéjét, amelynek a hátlapja arannyal van lefestve. Az egyedi dizájn jótékony cél szolgáltatában készült.

A Samsung legújabb UHD tévéje nem csak ívelt formavilága miatt különleges, hanem a hátlapja is figyelmet érdemel. A televízió azon túl, hogy így is prémium kategóriás, valódi luxuseszköznek számít, hiszen a hátoldala arany festésű borítást kapott.

 

A dél-koreai vállalat a Christie’s aukciósházzal partnerségben egy nemes ügyet szolgál. A televíziót ugyanis árverésre bocsájtják majd, és a bevételből származó összeget az Orbis International civil szervezet kapja majd meg, melynek legfőbb célkitűzése, hogy megelőzze, illetve kezelje a vakságot.

 

 

A vállalat Sung Yong Hong művésszel együttműködve alkotta meg a televíziót, aki egy különleges, Ottlich névre hallgató lakkfestési technikát használt a munka során. Ennek révén ikonikus televíziós jelenetek és ismert karakterek tűnnek fel a hátoldalon.

 

A Samsung egyelőre nem fedte fel a készülék specifikációit, ám úgy fest, egy átlagos 78 hüvelykes ívelt UHD TV-ről van szó. A készülék november 20-ától lesz kiállítva a Hong Kong Convention and Exhibition Centre-ben.

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08