Dokumentumkezelés egy érintésre

forrás: Prím Online, 2014. november 21. 09:33

Napjaink üzleti élete a vállalatoknak nem enged percnyi késlekedést sem. Gyorsan, a lehető leghatékonyabban kell a munkafolyamatokat menedzselni, hogy a kiélezett versenyhelyzetben sose maradjanak alul, többek között a dokumentumkezelésben sem. A Xerox ezeknek a piaci igények érdekében vezette be idehaza is új multifunkciós berendezését, a WorkCentre 3655-öt.

A Xerox bemutatta legújabb multifunkciós berendezését. Az új MFP-jét felszerelték a ConnectKey szoftverrel, ami jelentősen egyszerűsíti a berendezéssel elvégezhető munkafolyamatokat. Egy érintéssel indítható a szkennelés, illetve a dokumentumok megosztása emailben, a felhőbe, vagy más dokumentumtárba. Továbbá ez a megoldás gyorsítja a nyomtatást, így pc-ről, mobilkészülékről, USB-s berendezésről és a felhőből is pillanatok alatt kinyomtathatóak a kijelölt dokumentumok.

 

A WorkCentre 3655 nyomtatási és másolási sebességére nem lehet panasz. Az első oldal nyolc másodperc alatt készül el, és egy perc alatt 47 oldal állítható elő. A készülék papírkapacitását is növelték. 2350 lappal tölthető fel egyszerre, így jelentősen csökkenthető az utántöltésre szánt idő. A gyorsaság mellett a perszonalizáció is kiemelt szerepet kapott. A Xerox Extensible Interface Platform segítségével személyre szabhatóak a készülék funkciói.

 

A berendezéshez elérhető a Xerox Global Print Driver, ami jelentősen egyszerűsíti a nyomtatás menedzselését. Ezzel az univerzális driverrel könnyedén telepíthetőek, frissíthetőek és kezelhetőek a hálózatba kötött Xerox, illetve nem Xerox gépek. A gépen a McAffe biztonsági megoldásai futnak. Az aktív, folyamatosan ellenőrzött védelmi „fal” garantálja a készülék és a dokumentumok teljes körű védelmét bármilyen kártékony külső behatás ellen. Mindezek mellett a két oldalas nyomtatás és a hasonló alapbeállítások teszik lehetővé, hogy a készüléket takarékosan lehessen üzemeltetni.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jobban fogy az asztali PC, mint tavaly ilyenkor

Szokatlan trendeket lehetett megfigyelni az asztali PC-k értékesítésében szeptember első négy hetében, a tanév első heteiben: jelentősen több asztali gép talált  gazdára mind az eMAG-nál, mind az Extreme Digitalnál, mint tavaly ilyenkor, és jelentősen nőtt az Apple-gépek forgalma is.

2021. október 5. 09:57

A Philips bővíti a hulladékcsökkentési szolgáltatás élvonalát

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a következő mérföldkövet a márka fenntartható monitortechnológia felé vezető útján. A Philips monitors együttműködik a Closing the Looppal, a zöld beszerzési szolgáltatások globális szolgáltatójával és a TCO Developmenttel, a világ vezető IT fenntarthatósági tanúsítványa, a TCO Certified mögött álló szervezettel egy kísérleti projektben, amelynek célja a monitorhulladék fenntartható csökkentése. 

2021. október 2. 14:33

Ki, milyen kiegészítő eszközzel szerelje fel a munkakörnyezetét?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és együttműködni a kollégákkal, ma már nem feltétlenül elég egy megbízható laptop. A kényelmünk és az egészségünk szempontjából is fontos, hogy munkaállomásunk megfelelő kiegészítőkkel legyen ellátva. Az ideális informatikai háttér minden munkakörben mást jelent, és ez nem csak feladatkörönként, de személyenként is változhat. A Dell Technologies szakembere megosztja a legfontosabb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan alakíthatunk ki kényelmes, egészséges, és a munkánkat leginkább támogató környezetet.

2021. szeptember 18. 16:46

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Becsengettek: milyen laptop kell az iskolatáskába?

A tanévkezdésnél idén a szülőknek arra is kell gondolniuk, hogy mit tehetnek egy esetleges újabb digitális vagy hibrid oktatás alkalmával. A világ megváltozott, már nem lehet többé csak a könyvekre és a füzetekre támaszkodni, a diákoknak digitális eszközökre is szükségük van. Egy laptop szakértő segítségével azt vettük végig, hogy milyen szempontok alapján érdemes vásárolni.

2021. szeptember 10. 19:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20