Dokumentumkezelés egy érintésre

forrás: Prím Online, 2014. november 21. 09:33

Napjaink üzleti élete a vállalatoknak nem enged percnyi késlekedést sem. Gyorsan, a lehető leghatékonyabban kell a munkafolyamatokat menedzselni, hogy a kiélezett versenyhelyzetben sose maradjanak alul, többek között a dokumentumkezelésben sem. A Xerox ezeknek a piaci igények érdekében vezette be idehaza is új multifunkciós berendezését, a WorkCentre 3655-öt.

A Xerox bemutatta legújabb multifunkciós berendezését. Az új MFP-jét felszerelték a ConnectKey szoftverrel, ami jelentősen egyszerűsíti a berendezéssel elvégezhető munkafolyamatokat. Egy érintéssel indítható a szkennelés, illetve a dokumentumok megosztása emailben, a felhőbe, vagy más dokumentumtárba. Továbbá ez a megoldás gyorsítja a nyomtatást, így pc-ről, mobilkészülékről, USB-s berendezésről és a felhőből is pillanatok alatt kinyomtathatóak a kijelölt dokumentumok.

 

A WorkCentre 3655 nyomtatási és másolási sebességére nem lehet panasz. Az első oldal nyolc másodperc alatt készül el, és egy perc alatt 47 oldal állítható elő. A készülék papírkapacitását is növelték. 2350 lappal tölthető fel egyszerre, így jelentősen csökkenthető az utántöltésre szánt idő. A gyorsaság mellett a perszonalizáció is kiemelt szerepet kapott. A Xerox Extensible Interface Platform segítségével személyre szabhatóak a készülék funkciói.

 

A berendezéshez elérhető a Xerox Global Print Driver, ami jelentősen egyszerűsíti a nyomtatás menedzselését. Ezzel az univerzális driverrel könnyedén telepíthetőek, frissíthetőek és kezelhetőek a hálózatba kötött Xerox, illetve nem Xerox gépek. A gépen a McAffe biztonsági megoldásai futnak. Az aktív, folyamatosan ellenőrzött védelmi „fal” garantálja a készülék és a dokumentumok teljes körű védelmét bármilyen kártékony külső behatás ellen. Mindezek mellett a két oldalas nyomtatás és a hasonló alapbeállítások teszik lehetővé, hogy a készüléket takarékosan lehessen üzemeltetni.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39