Már HD képeket is támogat a Bing

Új funkciókkal gazdagodott a keresőszolgáltatás

Czipperer Dia, 2014. november 24. 14:11

A Microsoft bejelentette, hogy a Bing már a HD felbontású képeket is támogatja. Emellett más újdonságokkal is találkozhatnak a felhasználók.

A felhasználók már régóta szeretnék, hogy jó felbontású képek is elérhetőek legyenek a Bing kezdőoldalán. A Microsoft most végre eleget tett az igényelnek, így az oldalon már HD minőségű (1080 1920 pixel felbontású) képek is elérhetőek.
 


A Bing hivatalos blogján arról is írnak, hogy e meglehetősen egyértelmű javulás mellett új képfeliratok is vannak, melyek  információval szolgálnak az adott képről. A napi háttérképe pedig le is menthetők a számítógépüre (csak bizonyos országokban, hazánkban nem), vagy használhatók asztali háttérképként is.

 

Az oldal tetején még egy újdonsággal találkozhatnak a felhasználók. Ha valaki Office dokumentumait menti a OneDrive-ba, azok a Bing kezdőlapján, az „Office Online” fül alatt is megjelennek és elérhetőek.
 

 

A HD képek, a képleírások valamint az Office Online minden piacon elérhető. Ha a képek mégsem HD minőségben jelennének meg, a beállításokban lehet ezt módosítani. A letölthető háttérképek funkció azonban csak tíz országban debütált, hazánk nincsen köztük.

 

Az Egyesült Államokban még egy újdonsággal bővült a sor. Itt a felhasználók a népszerű témákat is nyomon követhetik (lásd a képen). Ezek testreszabhatók is, így követhetők az érdekes hírek, tőzsdei információk, időjárás valamint a különféle repülőjáratok is.
 

 

Forrás: Übergizmo.com

Kulcsszavak: Microsoft Bing frissítés HD

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mesterséges intelligenciával ismerkedtek a jövő női mérnökei a Telekom székházban

A Nők a Tudományban Egyesület által szervezett Lányok Napján a technológiai pálya különböző szakmáiról tudhattak meg többet az érdeklődő középiskolások. A rendezvényhez kapcsolódva a Magyar Telekom és a T-Systems közel száz diáklányt fogadott székházukban, ahol női vezetői életpályák mellett megismerhették a SNOC, az 5G hálózat, a data központ és az üzleti mesterséges intelligencia, Vanda működését.

2021. október 23. 16:50

Ezek voltak a legkeresettebb idegen szavak egy új szótároldal szerint

Rövid bétateszt után 90 000 szóval elindult a jelentese.hu. A SAKKOM Interaktív által létrehozott, ingyenes szótárakat gyűjtő oldalon többek között angol- és idegen szavak, a gamer társadalom által használt kifejezések, E-számok, és keresztnevek jelentése található meg. Utóbbi két szótárt a NÉBIH, illetve a Nyelvtudományi Kutatóközpont bocsátotta az ügynökség rendelkezésére. Az indulást követő hónapokban egyébként a legkeresettebb szavak toplistáján sokáig az eucharisztikus, illetve a homofób szó vezetett. 

2021. október 23. 14:18

Siemens infrastruktúrán tölti kibocsátásmentes elektromos buszait Ausztrália

A Custom Denning, Ausztrália egyik vezető buszgyártója, a Siemens elektromos busztöltő állomásait és digitális pályaudvar-felügyeleti megoldását választotta hazai tervezésű és gyártású Element e-buszaihoz.

2021. október 23. 12:13

Viszlát, táblázatkezelő! Helló, digitális asszisztens!

Soha nem látott mértékben hódítanak az ügyfélkezelésben az elektronikus megoldások a koronavírus-járvány megjelenése óta – mutat rá egy új magyar felmérés.

2021. október 23. 10:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20