Módosították MobilTárca alkalmazást

Ismét elérhető a Google Play áruházban

Czipperer Dia, 2014. november 28. 11:34

A magyar Telekom a héten mutatta be MobilTárca megoldását. A szolgáltatáshoz szükséges alkalmazás egy ideig nem volt elérhető, a módosított verzió viszont már letölthető a Google Play áruházból.

A Magyar Telekom MobilTárca szolgáltatása november 26-án, szerdán mutatkozott be, ám a hozzá tartozó alkalmazásnál egy autentikációs ütközés miatt problémák léptek fel, így módosításra volt szükség.

 

Bár a technikai hiba csekély számú ügyfelet érintett, az alkalamzást eltávolították a Google Play áruházból, és egy ideig nem volt elérhető. A módosított verziót azóta már közzétették, így újra letölthető.
 

   

 

Az alkalmazás révén a felhasználók nemcsak mobilfizetést eszközölhetnek készülékükről az elfogadóhelyeken, hanem hűségpontokat is gyűjthetnek, valamint rendezvényekre léphetnek be. Ahhoz, hogy valaki használni tudja a megoldást, az applikáció mellett egy okostelefonra, valamint egy MobilTárca képes SIM kártyára és egy, a Telekomnál kötött mobil hang- és internetelőfizetésre van szükség. Maga a szolgáltatás és a megfelelő SIM kártya ingyenes, azonban néhány funkció igénybevétele adatforgalommal járhat.

 

A MobilTárca megoldásról bővebben korábbi cikkünkben olvashattok.                     

 

Forrás: MTI

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38