Módosították MobilTárca alkalmazást

Ismét elérhető a Google Play áruházban

Czipperer Dia, 2014. november 28. 11:34

A magyar Telekom a héten mutatta be MobilTárca megoldását. A szolgáltatáshoz szükséges alkalmazás egy ideig nem volt elérhető, a módosított verzió viszont már letölthető a Google Play áruházból.

A Magyar Telekom MobilTárca szolgáltatása november 26-án, szerdán mutatkozott be, ám a hozzá tartozó alkalmazásnál egy autentikációs ütközés miatt problémák léptek fel, így módosításra volt szükség.

 

Bár a technikai hiba csekély számú ügyfelet érintett, az alkalamzást eltávolították a Google Play áruházból, és egy ideig nem volt elérhető. A módosított verziót azóta már közzétették, így újra letölthető.
 

   

 

Az alkalmazás révén a felhasználók nemcsak mobilfizetést eszközölhetnek készülékükről az elfogadóhelyeken, hanem hűségpontokat is gyűjthetnek, valamint rendezvényekre léphetnek be. Ahhoz, hogy valaki használni tudja a megoldást, az applikáció mellett egy okostelefonra, valamint egy MobilTárca képes SIM kártyára és egy, a Telekomnál kötött mobil hang- és internetelőfizetésre van szükség. Maga a szolgáltatás és a megfelelő SIM kártya ingyenes, azonban néhány funkció igénybevétele adatforgalommal járhat.

 

A MobilTárca megoldásról bővebben korábbi cikkünkben olvashattok.                     

 

Forrás: MTI

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilbank-projekt nyert a WirtschaftsWoche versenyén

A svájci Cler Banknál kialakított okostelefonbank-koncepció érdemelte ki a WirtschaftsWoche német gazdasági hetilap Best of Consulting díját „Stratégia” kategóriában. Ezzel a digitalizációs projekttel a Horváth & Partners - amely Magyarországon IFUA Horváth & Partners néven működik - immár kilencedik alkalommal került be a legjobb német tanácsadó cégek közé.

2019. december 10. 11:35

Új, kárrendezést egyszerűsítő digitális megoldásokat vezet be az Allianz

Az Allianz ConnX applikációján keresztül elérhető egy távoli videós kárfelvételi szolgáltatás így az ügyfelek mobiltelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, néhány egyszerű lépésben, élő kapcsolat mellett oszthatják meg a káreseményről készült felvételeket lakás- és gépjármű kár esetén. Az új Allianz Online kárstátuszkövető alkalmazás pedig a bejelentett károk nyomon követését teszi még könnyebbé és átláthatóbbá.

2019. december 10. 09:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás