Módosították MobilTárca alkalmazást

Ismét elérhető a Google Play áruházban

Czipperer Dia, 2014. november 28. 11:34

A magyar Telekom a héten mutatta be MobilTárca megoldását. A szolgáltatáshoz szükséges alkalmazás egy ideig nem volt elérhető, a módosított verzió viszont már letölthető a Google Play áruházból.

A Magyar Telekom MobilTárca szolgáltatása november 26-án, szerdán mutatkozott be, ám a hozzá tartozó alkalmazásnál egy autentikációs ütközés miatt problémák léptek fel, így módosításra volt szükség.

 

Bár a technikai hiba csekély számú ügyfelet érintett, az alkalamzást eltávolították a Google Play áruházból, és egy ideig nem volt elérhető. A módosított verziót azóta már közzétették, így újra letölthető.
 

   

 

Az alkalmazás révén a felhasználók nemcsak mobilfizetést eszközölhetnek készülékükről az elfogadóhelyeken, hanem hűségpontokat is gyűjthetnek, valamint rendezvényekre léphetnek be. Ahhoz, hogy valaki használni tudja a megoldást, az applikáció mellett egy okostelefonra, valamint egy MobilTárca képes SIM kártyára és egy, a Telekomnál kötött mobil hang- és internetelőfizetésre van szükség. Maga a szolgáltatás és a megfelelő SIM kártya ingyenes, azonban néhány funkció igénybevétele adatforgalommal járhat.

 

A MobilTárca megoldásról bővebben korábbi cikkünkben olvashattok.                     

 

Forrás: MTI

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás